Britney SpearsFantasy Eau de Parfum Naisille

Britney Spears Fantasy Eau de Parfum Naisille
Britney Spears Fantasy Eau de Parfum Naisille
100 ml
37,00

Koodi: BSP0020 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
torstai 21.10.2021

Kuvaus Britney Spears Fantasy
Ainesosat

Sukella fantasioiden maailmaan, missä kaikki on mahdollista! Avaa mielikuvituksesi lukot ja antaudu unelmiesi vietäväksi. Britney Spears Fantasy eau de parfum -tuoksu silottaa tietäsi kohti päämäärää. Sen hedelmäinen tuoksuyhdistelmä on kuin luotu seikkailuja rakastaville uneksijoille.

  • hedelmäinen kukkaistuoksu
  • Britney Spearsin innoittama tuoksu
  • päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Tuoksun johdannossa kiinnostuksen herättävät litsin, kiivin ja kvittenin hedelmäiset vivahteet. Sydäntuoksussa aistisi tanssivat herkullisen valkosuklaan, makeiden kuppikakkujen sekä jasmiinin ja orkidean kukkaisten aromien tahdissa. Pohjatuoksun muodostavat puisten vivahteiden lisäksi myski ja kurjenmiekka.

Tuoksun tarina
Britney Spears on tyttöjen maailmanlaajuinen idoli. Hänen persoonansa on inspiroinut tämän eau de parfum -tuoksun luojia. Tämä vuonna 2005 markkinoille tuotu tuoksu johdattelee sinut omien fantasioidesi seikkailuntäyteiseen maailmaan. Maininnan ansaitsee myös Swarovski-kristallista valmistettu vaaleanpunainen pullo.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kiivi, Litsi, Kvitteni
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Valkoinen Suklaa, Orkidea, Kuppikakku, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Kurjenmiekan Juuri, Myski, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Britney Spears Fantasy