ByredoBlack Saffron Eau de Parfum Unisex

Byredo Black Saffron Eau de Parfum Unisex
Byredo Black Saffron Eau de Parfum Unisex
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
167,10

Yli 5 kpl varastossa | Koodi: BYR0588
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Voiko Intian makujen ja tuoksujen runsauden yhdistää pohjoismaiseen minimalismiin? Ruotsalaisen Byredo-brändin perustaja Ben Gorham tietää intialaisten juuriensa ansiosta, että voi. Hänen eau de parfum -tuoksunsa Byredo Black Saffron on osoitus siitä. Siinä yhdistyvät ylellinen sahrami ja intialaisen kulttuurin salaperäiset tarinat, ja se korostaa täydellisesti miehekästä karismaasi.

  • mausteinen ja värikäs tuoksu
  • intialaisen kulttuurin innoittama
  • sopii kaikkiin tilaisuuksiin 

Tuoksun koostumus
Voiko Intian makujen ja tuoksujen runsauden yhdistää pohjoismaiseen minimalismiin? Ruotsalaisen Byredo-brändin perustaja Ben Gorham tietää intialaisten juuriensa ansiosta, että se on mahdollista. Tuoksussa intialaiset ainesosat sekoittuvat moderniksi ja ilmavaksi yhdistelmäksi. Sahramin ja nahan voimakkaat aromit kohtaavat leikkisän vadelman ja pomelon. Katajanmarjan kirpeys muodostaa vastakohdan puuteriselle orvokille, ja kasmirpuun pehmeys muodostaa harmonisen kokonaisuuden vetiveriaheinän kanssa.

Tuoksun tarina
Black Saffron -tuoksu ammentaa intialaisen kulttuurin hengellisestä puolesta, sahramista sekä sen syvän oranssista väristä. Sahramin tuoksu, väri ja maku ovat myös erottamaton osa Ben Gorhamin Intiassa viettämää lapsuutta. Hänen kehittämänsä tuoksu on tulkinta siitä, miten yhdistää kaksi täysin erilaista kulttuuria, joiden yhdistäminen tuntuu mahdottomalta ajatukselta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Katajamarjat, Sahrami
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Nahka, Violetti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Cashmerani, Vadelma, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen
Byredo on erottuvien niche-tuoksujen brändi Ruotsista. Sen takana on erittäin erottuva henkilö – Ben Gorham. Ben syntyi intialaiselle äidille ja kanadalaiselle isälle, ja hän kasvoi Torontossa, New Yorkissa ja Tukholmassa. Hän opiskeli taidetta, mutta sattumanvarainen tapaaminen parfymisti Pierre Wulffin kanssa vakuutti hänet omistautumaan tuoksujen luomiseen maalaamisen sijasta. Hänet inspiroi muisto matkasta äitinsä kotikaupunkiin Intiaan, missä hän ihastui mausteiden ja suitsukkeiden tuoksuun. Hän yhdisti nämä itämaiset tuoksut pohjoismaiseen minimalismiin ja tunnuslauseella ”Vähemmän on joskus enemmän” hän viittaa Skandinavian juuriinsa. Vuonna 2006 hän loi perustan yhdelle nykyään edistyneimmistä niche-tuoksujen brändeistä. Diptyque tuoksut erottuvat puhtailla, yksinkertaisilla koostumuksillaan, jotka korostavat yksittäiset aineosat täydellisesti. Byredo tuoksut ovat yhtä poikkeuksellisia kuin niiden luoja. Verhoudu moderneihin ja minimalistisiin, mutta samaan aikaan selvästi erottuviin tuoksuihin.