DiptyqueTam Dao Eau de Parfum Unisex

Diptyque Tam Dao Eau de Parfum Unisex
Diptyque Tam Dao Eau de Parfum Unisex
75 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: DIP0653

Diptyque Tam Dao Eau de Parfum perustuu santelipuuhun, joka on yksi nykyaikaisten niche-tuoksujen perusainesosista.

  • santelipuun ystävien must-tuote
  • pehmeä, rentouttava aromi
  • ihanteellinen päivittäinen käyntikortti

Tuoksun koostumus
Pehmeää, makean metsäistä santelipuun tuoksua tukevat Tam Dao -tuoksuyhdistelmässä seetrin raikkaus ja sypressin vihreys. Mausteseos ja palisanteri puolestaan lämmittävät ja myrtti ja ruusu lisäävät tuoksuun yrttisen, viileän vivahteen.

Tuoksun tarina
Tam Dao -tuoksua ovat innoittaneet Diptyque-brändin perustajan Yves Coueslantin muistot Ranskan Indokiinasta, nykyisistä Vietnamista, Laosista ja Kambodžasta. Santelipuun tuoksu on siellä harvinaisen intensiivinen öisessä ilmassa. Tam Dao kätkee sisäänsä vihreät vuoret sekä niiden rinteitä kulkevat norsukaravaanit sekä koristeellisista temppeleistä nousevan savun. Tam Dao on uskollinen raaka-aineelleen, ja niinpä siitä on tullut yksi suosituimmista metsäisistä tuoksuista. 

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Myrtti, Sypressi, Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Setri, Santelipuu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoinen Myski, Meripihka, Brasilian Ruusupuu, Mausteet
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen
Diptyque brändin tarina alkoi Pariisin sydämessä, kadulla Boulevard Saint-Germain, tuomalla yhteen kolme ystävää, joilla on sama luova intohimo. Yrityksen perustajat – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet ja Yves Couesland – tekivät ensin töitä täysin erilaisilla toimialoilla. Ensimmäinen niistä oli sisustussuunnittelija, toinen maalari ja kolmas teatterijohtaja ja lavasuunnittelija. Suunniteltuaan yhdessä kankaita ja tapetteja Liberty ja Sanderson suunnittelutaloihin, kolmikko avasi oman näyttelytilansa esitelläkseen heidän mallejaan. Yvesistä tuli liikekonsultti; Desmond ja Christiane olivat taiteellisia sieluja. Askel askeleelta he rakensivat ainutlaatuisen tilan, jossa he alkoivat tarjota tuoksuja ja kotituoksuja design-kodinsisustuksen rinnalle. Puuttuvan kokemuksen tuoksujen maailmasta he kompensoivat innolla, ja he onnistuivat. Heidän ensimmäisestä Eau de Toilette -tuoksusta, jonka nimi oli yksinkertaisesti L’eau, tuli heti klassikko asiakkaiden keskuudessa. Nykyään voi löytää kymmeniä Diptyquen tuotteita, joista monet on luotu yhteistyössä johtavien tuoksuvalmistajien, kuten Fabrice Pellegrin tai Olivia Giacobettin, kanssa. Diptyquen tuoksut ovat aistillisia ja päihdyttäviä. Ne korostavat seksikkyyttäsi ja antavat sinulle itseluottamuksen tunteen.