DKNY Be Delicious Eau de Parfum Naisille

9×
DKNY Be Delicious Eau de Parfum Naisille
DKNY Be Delicious Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
45,00

Koodi: DKN0021 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 11.3.2021
UPS Air Mail
tiistai 9.3.2021

Tuoksun kuvaus DKNY Be Delicious
Ainesosat

Koe jatkuvasti valveilla olevan kaupungin tunnelma. DKNY Be Delicious on New Yorkin elämäntyylin inspiroima energinen Eau de Parfum. Huolellisesti valikoitujen ainesosien yhdistelmä antaa tunteen viattomuudesta, vastustamattomuudesta ja salaperäisyydestä.

  • raikas hedelmäinen ja kukkainen tuoksu
  • kaikenikäisille vahvoille ja lumoaville naisille
  • sopii etenkin kevääseen ja kesään

Tuoksun koostumus
DKNY Be Delicious -tuoksussa raikkaat kurkun ja greipin vivahteet yhdistyvät herkkään magnoliaan. Tuoksun sydämessä on kukkaisaromi, johon kietoutuvat omenaiset sävyt. Pohjatuoksua syventää vangitseva valkoinen ambra.

Tuoksun tarina
Tunnetun suunnittelijan Donna Karanin tuoksu johdattaa täynnä energiaa, jännitystä ja keveyttä olevan New Yorkin yön tunnelmiin. Eau de Parfumin raikkaus on erityisen vangitseva ja vastustamaton ja herättää kaipuun täysillä elämisestä. Be Delicious kätkee sisäänsä New Yorkin tunteet – se on täynnä rakkautta, elämää ja seikkailuja. Tuoksu on tuotu markkinoille vuonna 2004.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Magnolia, Greippi, Omena, Kurkku
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Tuberoosa, Ruusu, Violetti, Kielo
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoinen Meripihka, Santelipuu, Puiset Vivahteet
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Be Delicious9