DKNY Nectar Love Eau de Parfum Naisille

DKNY Nectar Love Eau de Parfum Naisille
DKNY Nectar Love Eau de Parfum Naisille
100 ml
66,90

Koodi: DKN2055 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisen 50 ml tuoksun DKNY-merkiltä saat lahjaksi kosmetiikkalaukun samalta merkiltä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 9.8.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 4.8.2021

Kuvaus DKNY Nectar Love
Ainesosat

Sipaise ihollesi taianomaista lemmenrohtoa! Naisten Eau de Parfum DKNY Nectar Love on hunajaisen makea ja taianomainen kuin ensirakkaus. Se kietoo sinut pauloihinsa yhtä odottamatta ja tulisesti.

  • herkullinen kukkainen ja hedelmäinen tuoksu
  • modernille romanttiselle naiselle
  • sopii arkeen ja romanttisiin kohtaamisiin

Tuoksun koostumus
Houkuttelevat mandariinin vivahteet yhdistyvät ensituoksussa säkenöivään greippiin, makeaan mandariiniin ja freesiankukkaan. Tuoksun sydämessä sinut lumoavat aistillinen kielo, silkkinen jasmiini ja yllyttävä Mirabelle-luumu. Myskiä huokuvassa pohjatuoksussa tuoksuu mehiläisvaha, jota täydentävät makea vanilja, neroli ja lämmin setripuu.

Tuoksun tarina
Eau de Parfum DKNY Nectar Love tuotiin markkinoille vuonna 2017, ja sen kasvona toimii malli Vanessa Axente. Tuoksu kätkeytyy pienillä mehiläisillä koristeltuun ihastuttavaan pulloon. Ne symboloivat koko tuoksuluomuksen hunajaista makeutta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Greippi, Freesia
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Mirabelle-luumu, Jasmiini, Kielo
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Setri, Myski, Mehiläisvaha, Neroli
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Nectar Love