DKNY Stories Eau de Parfum Naisille

DKNY Stories Eau de Parfum Naisille
DKNY Stories Eau de Parfum Naisille
30 ml
35,90

Koodi: DKN03858 | Yli 5 kpl varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 30.7.2021
UPS Air Mail
tiistai 27.7.2021

Kuvaus DKNY Stories
Ainesosat

Suurkaupungeissa eletään kaiken aikaa lukuisia tarinoita, ja voimme täysin itse päättää, millainen omasta tarinastamme tulee. Naisten Eau de Parfum DKNY Stories heijastaa New Yorkia sen kaikissa ilmenemismuodoissa ja kontrasteissa – se on moderni ja elegantti, hellä ja voimakas. Se saa sinut elämään omaa menestyksen tarinaasi.

  • todella ylellinen itämainen kukkaistuoksu
  • ihanteellinen päivittäiseen käyttöön
  • modernille maailmannaiselle

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa voit aistia henkäyksen jauhettua roseepippuria ja eksoottista guavea, joka huokuu sille tyypillisiä sitrus- ja kukkaisvivahteita. Sydäntuoksussa etualalle pääsevät mustan kurjenmiekan salaperäisen vangitsevat vivahteet. Unohtumaton ja pitkään viipyvä pohjatuoksu tarjoaa vastustamattoman yhdistelmän lämmintä santelipuuta ja ambraa, jota täydentää makea vanilja.

Tuoksun tarina
Naisten tuoksu DKNY Stories vuodelta 2018 on saanut inspiraationsa New Yorkin loputtomista mahdollisuuksista ja kaikkialla läsnä olevasta vapaudentunteesta. Ylellinen pullo on säihkyvän vaaleanpunaisen pilvenpiirtäjän muotoinen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOLDENAT.FRAGRANCE(PARFUM)WATER\AQUA\EAULIMONENELINALOOLALPHA-ISOMETHYLIONONEBENZYLSALICYLATEGERANIOLCITRONELLOLHYDROXYCITRONELLALCITRALCOUMARINBUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANEETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATETRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL)CITRATEBHTRED4(CI14700)EXT.VIOLET2(CI60730)RED33(CI17200)YELLOW5(CI19140)- Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Guave, Musta Kardemumma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Iiris, Valkoinen Tee, Arabian Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Valkoinen Santelipuu, Ambra
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä DKNY

Moderni, itsevarma, ikoninen – tämä on paras tapa kuvata Donna Karan brändiä, joka saa inspiraatiota New Yorkin energiasta. Brändi luotiin itsevarmalle naiselle, joka ei koskaan tiedä minne päivä vie. Tutustu Donna Karan New York tuoksujen monipuoliseen maailmaan, joka voi muuttaa arkihetken ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

 

Muoti ei ole ainoa asia, joka on tehnyt brändistä kuuluisan ympäri maailmaa. DKNY tuoksut herättävät halua elää elämää täysillä. Ikoninen DKNY tuoksu Be Delicious – mehukas ”omena” virkistävällä hedelmäis-kukkaisella tuoksulla, kiehtoo kaiken ikäisiä naisia.

Mutta DKNY sarja naisille viehättää sinua myös monilla muilla tuoksuilla. Kokeile esimerkiksi hienoa kukantuoksuista DKNY Pure tai DKNY Red Delicious Eau de Parfum, kuuluisan omenanmuotoisen tuoksupullon punaisessa versiossa. Ja koska miehesikin pitäisi tuoksua ihanalta, yritä ohjata häntä kohti Eau de Toilettes ja Eau de ColognesDKNY sarjaa miehille.

Arvostelu DKNY Stories