Dolce & GabbanaThe One for Men Eau de Parfum Miehille

3×
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum Miehille
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
69,40

Varastossa | Koodi: DOG2501
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 9.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 1.12.2021

Kiistaton karismaattisuus ja hienostuneisuus. Sellaiset ominaisuudet sinulle välittömästi antaa Eau De Parfum -tuoksu Dolce & Gabbana The One for Men. Löydä uusi hurmaava tuoksu The One -sarjasta, joka tuo sekä sinulle että kaikille ympärilläsi oleville vielä syvemmän aistikokemuksen kuin koskaan ennen.

  • maskuliininen ja puoleensa vetävä tuoksu miehille
  • erittäin intensiivinen ja hienostunut
  • klassisessa geometrisessa The One -sarjan pullossa

Tuoksun koostumus
Ensimmäisinä nousevat esiin greipin, korianterin ja basilikan nuotit, jotka tekevät ensivaikutelmasta säteilevän ja elegantin. Niiden perässä avautuu itämainen ja pikantti sydänyhdistelmä, joka tuoksuu mausteiselta kardemummalta ja inkivääriltä yhdessä makean appelsiinikukan kanssa. Lopuksi tuoksu saa täyteläisyyttä tupakasta, ambrasta ja setripuusta, jotka varmistavat pitkän loppusoinnun.

Tuoksun tarina
Ei ainoastaan sisältö, vaan myös pullo tekevät Dolce & Gabbana The One for Men -tuoksusta poikkeuksellisen. Geometrisen, tummanvärisen pullon muotoilu on ominainen The One -sarjalle ja tarjoaa puhdasta eleganssia. Pullon korkki on musta ja metallisen kiiltävä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Basilika, Korianteri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Inkivääri, Appelsiinin Kukka, Kardemumma
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tupakka, Setri, Meripihka
Tuoksuluokka
itämainen, hedelmäinen, mausteinen