EscadaCandy Love Eau de Toilette Naisille

Escada Candy Love Eau de Toilette Naisille
Escada Candy Love Eau de Toilette Naisille
30 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: ESC01724

Hattaraa, karuselleja, tuulta hiuksissa... Naisten Eau De Toilette -tuoksu Escada Crazy Love kuvastaa kaikkea, mitä voi kokea yhden iltapäivän aikana huvipuistossa ystävättärien kanssa. Tuoksu on kuin pysähdys mitä herkullisimpia makeisia myyvällä kioskilla, joita ei yksinkertaisesti voi vastustaa.

  • hedelmäinen, herkullinen tuoksu kaikille tytöille, jotka pitävät hauskanpidosta
  • ensimmäinen rajoitettuna talvieränä lanseerattu Escada-tuoksu
  • söpössä pullossa, joka sopii täydellisesti myös lahjaksi

Tuoksun koostumus
Heti ensimmäiseksi tunnet herkullisen sokeriomenan tuoksun. Makeaa alkua täydentävät mandariini- ja päärynävivahteet. Hetken päästä esiin astuu ruusu, jonka tuoksua seuraa kaneli ja vadelma. Täydelliseksi tämän Eau De Toilette -tuoksun tekevät vaniljaisen kermavaahdon nuotit, jotka haihtuvat hitaasti saaden sinut hyvälle tuulelle.

Tuoksun tarina
Makeisten valikoima huvipuistoissa on loputon, mutta makein asia, jonka ystävättäret voivat kokea, ovat yhteiset hetket. Tämä oli Escada Crazy Love -tuoksun takana oleva ajatus, kun se lanseerattiin vuonna 2020. Tuoksu edustaa uuden etapin alkua brändin tuotevalikoimassa.

Vuonna 1993 tuli markkinoille Escada-brändin ensimmäinen rajoitettu tuoksuerä, mutta tähän asti oli aina ollut kyse yksinomaan kesäisistä Eau de Toilette tai Eau de Parfum -tuoksuista. Escada Crazy Love rikkoi tämän trendin ja tuli markkinoille vuonna 2020 brändin ensimmäisenä talvituoksuna. Pulloa koristaa Escada-brändille ominainen sydän, ja se vetää huomiota puoleensa niin hyllyssä kuin myös Instagramissa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, CINNAMAL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Omena, Päärynä, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kaneli, Ruusu, Vadelma
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Kermavaahto
Tuoksuluokka
hedelmäinen