Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette Unisex

8×
Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette Unisex
Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette Unisex
100 ml
80,90

Koodi: ECN0052 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 29.4.2021
UPS Air Mail
maanantai 26.4.2021

Kuvaus Escentric Molecules Molecule 01
Ainesosat

Oletko utelias ja kokeiletko mielelläsi uusia asioita? Silloin et saa jättää kokeilematta Eau De Toilette -tuoksua Escentric Molecules Molecule 01. Sen tuoksuyhdistelmä ilahduttaa kaikkia puuvivahteisten tuoksujen ystäviä, jotka näkevät enemmän kuin muut ja haluavat kokea täysin ainutlaatuisia hetkiä.

  • puuvivahteinen, myskinen tuoksu naisille ja miehille  
  • ainutlaatuisuuden ja uusien löytöjen ystäville
  • sopii ympärivuotiseen päivä- ja iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Escentric Molecules -merkin hajuvesien ainutlaatuisuus piilee etenkin siinä, että ne syntyvät aina parina, jolloin toinen tuoksuista on erilaisten ainesosien yhdistelmä (näin useimmat ihmiset ymmärtävät hajuvesien valmistuksen) ja toisessa korostuu yksi ainoa nuotti (tuoksumolekyyli), joka määrittää yhdistelmätuoksun luonteen. Escentric Molecules Molecule 01 -tuoksun tapauksessa kyse on Iso E Super -nimisestä ainesosasta, jonka hellä, puuvivahteinen tuoksu ja ainutlaatuiset ominaisuudet antavat hajuvesille syvyyttä ja samettisuutta.

Iso E Super® on aromaattisen kemikaaliaineen tavaramerkkinimi. Escentric Molecules Molecule 01 -tuoksu koostuu tästä ainoasta ainesosasta. Ainutlaatuinen Eau de Toilette -tuoksu verhoaa kantajansa miellyttävän hellään, samettisen puumaiseen aromiin, joka antaa kantajalleen erittäin vahvasti puoleensa vetävän hehkun vaikutelman. Hajuveden suunnittelijan, Geza Schoenin mukaan Escentric Molecules Molecule 01 -tuoksun vaikutus on miltei feromonimainen.

Tuoksun tarina
Saksalainen niche-tuoksuja valmistava merkki Escentric Molecules perustettiin vuonna 2006. Geza Schoen päätti astua markkinoille uudella konseptilla, jolla hän reagoi provosoivasti hajuvesien nykyiseen tuotanto- ja myyntitapaan. Schoenin ajatuksena on poistaa salaperäisyyttä koko prosessin ympäriltä. Jokainen Escentric Molecules -tuoksuista on täysin omaleimainen ja provokatiivinen.

Ainesosat

Composition
Iso E Superi
Tuoksuluokka
puumainen

Arvostelu Escentric Molecules Molecule 018