Gucci Mémoire d'Une Odeur Eau de Parfum Unisex

Gucci Mémoire d'Une Odeur Eau de Parfum Unisex
Gucci Mémoire d'Une Odeur Eau de Parfum Unisex
100 ml
86,10

Koodi: GUC04990 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Gucci Mémoire d'Une Odeur
Ainesosat

Avaa portti mielesi lukkojen taa muistoihin, elämyksiin ja ajatuksiin. Unisex Eau De Parfum -tuoksu Gucci Mémoire d’Une Odeur tuo mieleesi kaikki unohtumattomat hetket, jotka ovat osa aiempaa elämääsi.

  • mineraalinen, puuvivahteinen tuoksu
  • miehille ja naisille, jotka kulkevat omia teitään
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksun rohkeat nuotit kuuluvat jalosauramolle, johon hetken kuluttua sekoittuvat myös tuoksuyhdistelmän muut, voimakkaan puuvivahteiset tasot. Setri- ja santelipuita täydentävät myski ja jasmiini. Ne säilyttävät intensiivisen yliotteensa pitkään, kunnes vuoron saa hieno vaniljainen pohjatuoksu.

Tuoksun tarina
Mémoire d’Une Odeur on Guccin ensimmäinen tuoksu, jota ei ole suunniteltu yksinomaan miehille tai naisille, eikä tietylle ikäryhmälle. Eau De Parfum -tuoksu kuvastaa kaukaisia ajatuksiamme täynnä nostalgiaa, jonka voimme tuoksun ansiosta tuntea voimakkaasti myös nykyhetkessä.

Pullo on sävyiltään vihreä ja selvästi vintage-henkinen. Kullanvärinen GUCCI-logolla varustettu korkki kaiken huipulla muistuttaa vanhoista kunnon stereoista. Pakkaus on koristeltu kultaisilla tähdillä ja on saanut inspiraationsa italialaisen Paduan kaupungin kappelin freskoista.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, BHT. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kamomilla
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Setripuu, Puu, Jasmiini, Myski, Santelipuu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja
Tuoksuluokka
aromaattinen

Arvostelu Gucci Mémoire d'Une Odeur