GUERLAINAprès L'Ondée Eau de Toilette Naisille

GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette Naisille
GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette Naisille
75 ml

Koodi: GUR14163 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen tuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus GUERLAIN Après L'Ondée
Ainesosat

Raikas kukkaisten ja puuteristen vivahteiden yhdistelmä herättää mielikuvituksesi.

Oletko kokenut sen tunnelman, kun aamun raikas sade ja märkä ruohikko kohtaavat auringon lämpimät säteet? Juuri tähän taianomaiseen hetkeen sinut johdattaa naisille suunnattu eau de toilette -tuoksu GUERLAIN Après L’Ondée. Se viittaa brändin ainutlaatuiseen perintöön ja salaiseen, vuodesta 1828 huolellisesti säilytettyyn reseptiin.

  • puuterinen kukkaistuoksu
  • pehmeä ja hillitty
  • sopii sekä päivä- että iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Après L’Ondée -tuoksun raikkaan komposition avaa intensiivinen anis, joka toimii mausteisen kukkaisyhdistelmän sitojana. Tunnet kurjenmiekan samettiset vivahteet, neilikan pehmeät sävyt ja aavistuksen makeaa vaniljaa. Erittäin monikerroksinen tuoksu vie sinut kävelylle aamukasteiselle ruohikolle.

Tuoksun tarina
GUERLAIN Après L’Ondée -tuoksu kuuluu Guerlain Legendary -sarjaan. Se koostuu ikonisista tuoksuista, joiden syntyyn on vaikuttanut jo viisi parfymöörien sukupolvea. Sarja on kunnianosoitus Guerlain-brändin tarinalle, perinnölle ja arvoille, joihin kuuluvat rohkeus ja löytöretket.

Jacques Guerlainin vuonna 1906 kehittämä Après L’Ondée -tuoksu on auringonsäteiden juhlaa sateen jälkeen. Hänen veljensä, Raymond Guerlainin, suunnittelemaa ikonista pulloa koristaa väärinpäin olevan sydämen muotoinen korkki, joka herättää mielikuvan romantiikalle ja jugendille tyypillisistä piirteistä. Eau de toilette -tuoksu Après L’Ondée tuotiin markkinoille vuonna 2021.

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Après L'Ondée