Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Naisille

1×
Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Naisille
Hugo Boss HUGO Deep Red Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
90 ml
32,00

Koodi: HUG0342 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 22.6.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 17.6.2021

Kuvaus Hugo Boss HUGO Deep Red
Ainesosat

Anna naisellisuutesi ja sisäisen intohimosi näkyä. Naisten Eau De Parfum -tuoksu Hugo Boss HUGO Deep Red välittää aistillisuutesi täydellisesti. Se saa yöelämässä viihtyjät täysin pauloihinsa.

  • itämainen hedelmäinen kukkaistuoksu
  • rohkealle naiselle, joka rakastaa elämää
  • sopii etenkin iltakäyttöön ja erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Latvatuoksussa mustaherukan, mandariinin ja veriappelsiinin mehukkaat aromit kietoo yhteen makea päärynäuute. Hugo Deep Red -hajuveden sydäntuoksuun kätkeytyvät freesia, tuberosa ja kiinanruusu, ja mausteisuutta sille tuovat inkiväärin pistävät nuotit. Huumaavan lumoava pohjatuoksu hehkuu lämmittävää puuta, herkullista vaniljaa ja myskiä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mustaherukka, Klementiini, Veriappelsiini, Mandariini, Päärynä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Freesia, Inkivääri, Tuberoosa, Hibiscus Siemenet
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Vanilja, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss HUGO Deep Red1