KORIKASciBeauty Detox-kangasnaamio

KORIKA SciBeauty Detox-kangasnaamio
KORIKA SciBeauty Detox-kangasnaamio
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
22 g
4,40

Varastossa | Koodi: KKR0016
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Asutko kaupungissa tai liikutko usein saastuneessa ympäristössä? Rasitteille ja kuivalle ilmalle altistettu iho kärsii paljon, ja se myös näkyy iholla. Myrkkyjä poistava KORIKA SciBeauty -kangasnaamio suojaa ihoasi tehokkaasti ja ravitsee sitä syvältä.

Ominaisuudet:

  • suojaa ihosoluja vaurioitumiselta ja saasteilta
  • auttaa uudistamaan ihosoluja
  • parantaa ihon luonnollista suojakerrosta
  • tekee ihosta silkinpehmeän

Ainesosat:

  • hyaluronihappo – kosteuttaa ja kiinteyttää
  • betaglukaanit – edistävät ihosolujen elinvoimaisuutta
  • marunalehtiuute (artemisia princeps) – pehmentää ihoa

Käyttö:
Puhdista iho huolellisesti. Poista suojakalvo naamion yhdeltä puolelta ja aseta naamio kasvoille. Poista sitten toisen puolen suojakalvo ja anna naamion vaikuttaa. Ota naamio pois 15–20 minuutin jälkeen. Pakkauksen sisältö on tarkoitettu yhdeksi käyttökerraksi.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, BETA-GLUCAN, ARTEMISIA PRINCEPS LEAF EXTRACT, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, POTASSIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM, LIMONENE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
Detox, Kirkastava, Elvyttäminen
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.