Kuivat hiukset

Onko sinulla kiillottomat, kuivat hiukset, jotka tuntuvat karheilta ja usein takkuuntuvat ja katkeavat?

 

Kosteus on tärkeä seikka hiusten laatua määritettäessä. Se määrittelee niiden kimmoisuutta ja sopeutumiskykyä. Jos hiuksistasi puuttuu kosteutta, anna niille voimakkaan kosteutuksen ja vältä haitallisia vaikutuksia, jotka kuivattavat hiuksia, kuten föönaaminen kuumalla ilmalla, toistuva auringonotto, käynti solariumissa tai kemialliset käsittelyt.

Kuinka hoitaa kuivia hiuksia ? Kuivien hiusten hoitamiseksi tulisi käyttää erityisiä, kuiville hiuksille tarkoitettuja tuotteita – nämä tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat hiuksiasi. Käytä kosteuttavaa shampoota kuiville hiuksille ja sitten hoitoainetta, joka sisältää keratiinia ja ravitsevia öljyjä. Syvää hiusten uudistamista varten voit valita öljyn tai naamion, joka palauttaa kuiville ja himmeille hiuksillesi kiiltävyyden, kimmoisuuden ja lujuuden. Käytä sitten muotoilubalsamia, hiuslakkaa kuiville hiuksille tai lämpösuojavoidetta.

Valitse notino.fi -verkkokaupan laajasta valikoimasta tuotteita kuiville hiuksille. Tarjoamme hoitoaineita, shampoita ja naamioita kuiville hiuksille brändeiltä Macadamia Natural Oil, Vichy, L'Oreal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Matrix ja muilta upeilla hinnoilla!

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin päällä

  • Kuivat hiukset
Suodatin

Hintaluokka

saakka

Brändi

Näytä lisää

Sukupuoli / Ikäryhmä

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Arviointi

  •   7
  •   2
Parhaiten myyvät