Maison MargielaREPLICA Bubble Bath Eau de Toilette Unisex

1×
Maison Margiela REPLICA Bubble Bath Eau de Toilette Unisex
Maison Margiela REPLICA Bubble Bath Eau de Toilette Unisex
Ilmainen toimitus
100 ml
95,00

Koodi: VZR12425 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Maison Margiela REPLICA Bubble Bath
Ainesosat

Kuuma ja tuoksuva vaahtokylpy, rauhoittava kynttilänvalo ja vain itselle omistettu hetki. Juuri tällaisen mielikuvan nostattaa sekä miehille että naisille tarkoitettu Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica Bubble Bath, jonka ansiosta tunnet juuri nousseesi kuumasta kylvystä ja kietoutuneesi pehmeään pyyhkeeseen.

  • unisex-tuoksu naisille ja miehille
  • sopii päiväkäyttöön
  • kuuluu muistojen inspiroimaan Replica-tuoksukokoelmaan

Tuoksun koostumus
Alkutuoksussa on bergamotin sitrusvivahteita, saippuaa ja aromaattista roseepippuria. Niiden jälkeen esiin nousee lempeä jasmiini, laventeli ja romanttinen ruusu. Iholla pisimpään viipyvässä pohjatuoksussa on valkomyskiä, täyteläistä kookosta ja patsulia.

Tuoksun tarina
Eau De Toilette -tuoksu Maison Margiela Replica Bubble Bath kuuluu Replica-kokoelmaan, jonka inspiraation lähteenä ovat mitä erilaisimpiin paikkoihin liittyvät muistot. Tässä tuoksussa muistot liittyvät rentouttaviin hetkiin kuumassa vaahtokylvyssä. Muiden Replica-kokoelmaan kuuluvien tuoksujen tapaan myös Bubble Bath Eau De Toilette -tuoksun pelkistetyssä pullossa on puuvillaetiketti, josta tuoksun kuvaus ja ominaisuudet on helppo löytää.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CI 61570/GREEN 5, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B242880/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Bergamotti, Saippua
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini, Ruusu, Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoinen Myski, Kookospähkinä, Patsuli
Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Maison Margiela

Ainutlaatuinen, luova ja hitusen provosoiva – sellainen on ranskalainen Maison Margiela -luksusbrändi (aikaisemmin nimeltä Maison Martin Margiela), joka tunnetaan huomiota herättävistä muotivaatteistaan, ainutlaatuisesta REPLICA-sarjastaan ja unohtumattomista tuoksuistaan.

Vuonna 1988 muotisuunnittelija Martin Margiela perusti Pariisiin omaa nimeään kantavan luksustason muotitalon. Maison Margiela -brändille on ominaista muista eroava lähestymistapa muotiin ja tuoksuihin, sillä brändin tuotteet ovat kuin pieniä taideteoksia. Huomiota on herättänyt etenkin vuonna 1994 lanseerattu REPLICA-niminen sarja, johon kuuluu maailman eri kolkkien vaatteiden ja käsintehtyjen asusteiden jäljennöksiä. Jokainen tuote on varustettu lapulla, joka kuvaa alkuperäisen vaatteen tai asusteen tarinaa ja materiaalia. Vuonna 2012 tähän ainutlaatuiseen sarjaan lisättiin myös luksustason tuoksut.

Miltä muistot tuoksuvat? Vastauksen antavat REPLICA-tuoksut, joiden valmistukseen osallistuivat maailman parhaat parfymöörit. Maison Margiela -tuoksut on suunniteltu tuomaan esiin muistoja kauneimmista hetkistä. Kokeile sinäkin Maison Margiela -tuoksujen taikaa.

Arvostelu Maison Margiela REPLICA Bubble Bath1