Mine põhisisu juurde
Mancera Lemon Line Eau de Parfum unisex
Mancera Lemon Line Eau de Parfum unisex
Mancera Lemon Line Eau de Parfum unisex
Top notes
Sitruuna, Appelsiini
Middle notes
Valkoiset Kukat, Meripihka
Base notes
Valkoinen Myski, Sammal
TuoksuluokkaSitrushedelmä, aromaattinen

Erotu ympäristöstäsi – astu rohkeasti esiin.

Tutustu sitrusten virkistävään ja aistilliseen voimaan. Täydellä teholla niistä saat nauttia unisex Eau de Parfum -tuoksussa Mancera Lemon Line. Harvinaiset ja ylelliset ainesosat on sekoitettu niin tarkasti, että kokonaisuus sopii upeasti niin miehille kuin naisille. Uskalla erottua joukosta joka tilanteessa.

  • raikas sitrustuoksu
  • miehille ja naisille, jotka haluavat erottua joukosta
  • pääsee parhaiten oikeuksiinsa keväällä ja kesällä

Tuoksun koostumus
Heti tuoksuyhdistelmän alussa koet virkistävän tuulahduksen sitrusten ja tuoreen laventelin myötä. Tuoksun sydämessä hehkuvat valkoiset kukat, ambra ja pelargonia. Pohjatuoksussa vuoron saavat aistillinen valkoinen myski ja rauhoittava tammisammal.

Tuoksun tarina
Miehille ja naisille tarkoitetun Mancera Lemon Line -tuoksun loi parfymööri Pierre Montale vuonna 2014. Tuoksuyhdistelmä tekee erittäin selväksi, että yksinkertaisuus on seksikästä. Harvinaiset ainesosat on sekoitettu siten, että ne saavat kantajansa erottumaan joukosta ja pääsemään huomion keskipisteeseen. Luksus säteilee myös Art Deco -tyylisestä pullosta – puhdas muoto kultaisine raitoineen korostaa upeasti eleganssia ja jo mainittua yksinkertaisuutta.

ManceraLemon Line Eau de Parfum unisex

120 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MCR0161