Mandarina DuckBlack Eau de Toilette Miehille

Mandarina Duck Black Eau de Toilette Miehille
Mandarina Duck Black Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
32,86

Varastossa | Koodi: MDU0010
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Luota karisman voimaan. Aseta se etusijalle, kuten miesten Mandarina Duck Pure Black Eau De Toilette, ja olet naisten ihailevien katseiden ympäröimä. Itämaisesta tuoksusta kumpuavaa raikkautta ei voi missään olosuhteissa vastustaa.

  • itämainen, metsäinen tuoksu
  • kietoo miehen kuin miehen luonnolliseen karismaan
  • saa syksyiset ja keväiset päivät hehkumaan

Tuoksun koostumus
Eau de Toilette -tuoksua raikastavat bergamotti, mandariini ja tulinen pippuri. Alun raikkaus vaihtuu asteittain appelsiinipuun, tonkapavun ja Tahitin tierakukan pehmeisiin aromeihin. Santelipuu ja seetripuu yhdessä Madagaskarin vaniljan kanssa tuovat tuoksuun viettelevyyttä.

Tuoksun tarina
Mandarina Duck Pure Black -tuoksun nenä on tuoksun kehittäjä parfymööri Carine Boin, joka lanseerasi sen vuonna 2017. Erittäin viettelevä tuoksuyhdistelmä julistaa miehekkään ja valloilleen laskettavan karisman tärkeyttä, sillä meidän jokaisen tulisi luoda säteilevä ensivaikutelma. Yhtä selvä ja suoraviivainen vaikutus on mattapintaisella harmaasta ja mustasta lasista valmistetulla pullolla.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Mandariini, Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinipuun Kukka, Tonka Pavut
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Santelipuu, Vanilja
Tuoksuluokka
aromaattinen