Skip to main content

Paco Rabanne1 Million Parfum Hajuvesi Miehille

1×
Paco Rabanne 1 Million Parfum Hajuvesi Miehille
Paco Rabanne 1 Million Parfum Hajuvesi Miehille
100 ml
67,50

Varastossa | Koodi: PAR11926
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Puhtaan maskuliininen tuoksu täynnä provokatiivisia vivahteita, jotka kätkee sisäänsä ylellinen, musta-kultainen pullo. Tällainen on miesten Eau De Toilette -tuoksu Carolina Herrera CH Men Privé. Anna hienostuneen viskin ja nahan tuoksun muuttaa sinut vastustamattomaksi hurmuriksi ja kosmopoliitiksi.

  • miehekäs nahan tuoksu
  • nykyajan herrasmiehille, joille tyyli on tärkeä 
  • sopii etenkin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Ensiksi aistiesi kimppuun käy raikas sekoitus tuoretta greippiä ja aromaattista laventelia. Sen jälkeen vuoroon pääsevät kardemumman, timjamin ja maukkaan viskin mausteiset vivahteet, jotka hyväilevät hajuaistiasi. Lumoavan elämyksen viimeistelevät tonkapapujen, nahan ja vetiverin puuvivahteiset nuotit.

Tuoksun tarina
Carolina Herrera CH Men Privé -tuoksu ei erotu joukosta ainoastaan aistillisella aromillaan, vaan myös elegantilla mustalla lakalla käsitellyllä linjakkaalla pullollaan, joka on ottanut mallia klassisesta muotoilusta. Korkin alle kätkeytyy täysin lumoava tuoksu, joka sopii jokaiselle hurmurille.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMABUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Meripihkapuu, Tuberoosa, Pihka, Nahka, Mänty, Suola, Auringon Vivahteet
Tuoksuluokka
nahka

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.