Paco Rabanne 1 Million Parfum Hajuvesi Miehille

Paco Rabanne 1 Million Parfum Hajuvesi Miehille
Paco Rabanne 1 Million Parfum Hajuvesi Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
65,00

Koodi: PAR11926 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 27.1.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 22.1.2021

Tuoksun kuvaus Paco Rabanne 1 Million Parfum
Ainesosat

Tutustu pulloon kätkettyyn luksukseen. Parfyymi miehelle Paco Rabanne 1 Million Parfum erottuu erehtymättömältä tuoksultaan, joka takaa sinulle huomion.

  • nahkamainen tuoksu
  • kukkaistuoksu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu
  • ainutlaatuinen tuoksu erikoistilaisuuksiin

Ainesosat

Composition
Suola, Pihka, Nahka, Meripihkapuu, Tuberoosa, Mänty, Auringon Vivahteet
Tuoksuluokka
nahka

Tietoja brändistä Paco Rabanne

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.

Arvostelu Paco Rabanne 1 Million Parfum