Paco RabanneInvictus Victory Eau de Parfum Miehille

Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Miehille
Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
74,80

Varastossa | Koodi: PAR12108
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Tästä lähtien voitto on ainoa päämääräsi. Menestyksesi avain on miesten Eau De Parfum - tuoksu Paco Rabanne Invictus Victory, jonka avulla voit venyttää rajojasi ja unohtaa, mitä sana tappio tarkoittaa. Tämän tuoksun avulla olet jokaisen uuden haasteen herra.

  • intensiivisen miehekäs tuoksu, jossa raikkaita ja itämaisia nuotteja
  • antaa sinulle tunteen siitä, että voitto on käsissäsi
  • lanseerattu vuonna 2021

Tuoksun koostumus
Ensinuoteissa huomiosi kiinnittyy yhdistelmään voimakkaita sitruksia ja roseepippuria, jotka sekoittuvat olibaanihartsiin synnyttäen yllätyksellisen ja vaikuttavan yhdistelmän. Tätä kaikkea korostavat aromaattisen laventelin nuotit. Aistillisuuden aalto saapuu makean lämmittävien tonkapapujen ja niitä täydentävän vaniljan sekä ambran nuottien muodossa.

Tuoksun tarina
Paco Rabanne Invictus Victory -tuoksu on suoranainen sokki aisteillesi. Sen tuoksuyhdistelmässä intensiivinen raikkaus törmää magneettiseen aistillisuuteen. Tuloksena on tuoksu, joka suorastaan pursuaa valtaa. Kehität nopeasti riippuvuuden paitsi itse tuoksuun myös sen mukanaan tuomaan voittajatunteeseen.

Invictus-tuoksun pullo on nyt ensimmäistä kertaa musta, jotta sen sisällön vangitsevuus tulisi heti selväksi. Mattapintainen korkki luo kontrastin kiiltävään pulloon, jota koristava V-kirjain korostaa Eau de Parfum -tuoksun intensiteettiä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Suitsuke, Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
itämainen

Paco Rabanne -tuoksut pohjautuvat ajatukseen luksuksesta, laadusta ja hienostuneesta ylellisyydestä. Nämä aromaattiset koostumukset, jotka toimitetaan tunnusomaisissa pulloissa, ovat yhtä epätavallisia kuin niille nimensä antaneen suunnittelijan elämä ja työ.

Paco Rabanne on salanimi, joka teki Francisco Rabaneda Cuervosta kuuluisan. Tämä espanjalainen suunnittelija kasvoi Ranskassa, missä hän työskenteli useissa pariisilaisissa muotitaloissa ennen oman brändin perustamista vuonna 1966. Hänen eklektiset mallinsa epätavallisista materiaaleista alkoivat sitten nopeasti kiinnittää huomiota ja ansaitsivat brändille maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Ensimmäinen Paco Rabanne -hajuvesi esitettiin vasta kolme vuotta myöhemmin, ja siitä lähtien on tullut kymmeniä tuoksuja sekä naisille että miehille. Alkuperäisiin kukkakoostumuksiin lisättiin myöhemmin puumaisia ja mausteisia aineosia, jotka tarjosivat brändin tunnusomaisen seksikkyyden. Paco Rabanne 1 Million on erinomainen esimerkki tästä laadusta ja todellinen moderni klassikko.