Mine põhisisu juurde

Parks London

Parks London

Englantilainen Parks London -brändi valmistaa juuri oikeanlaisia sisustustuotteita miellyttävän tuoksun ja tunnelman luomiseen kotona. Brändin valikoimassa on sataprosenttisia luonnonkynttilöitä, diffuusoreja ja huonetuoksuja.

 

Parks London on Carol Symonsin vuonna 1989 perustama perheyritys, jonka kautta hän pääsi toteuttamaan unelmaansa. Symons avasi pienen lahjatavara- ja kynttiläkaupan, jonka sataprosenttisesta vahasta käsin valmistetut kynttilät olivat markkinoilla ainutlaatuinen erikoisuus. Carolin omistautuminen luonnonvahalle ja keskittyminen kestävällä tavalla hankittuihin raaka-aineisiin olikin tuohon aikaan ennenkuulumatonta.

Parks London -kynttilöiden ylpeyden aihe ovat parhaat mahdolliset tuoksuseokset ja Coreless Cleanburn® -teknologia sekä se, että niiden tuoksu säilyy voimakkaana koko palamisajan. Kynttilät palavat erityisen puhtaasti, joten voit nauttia lempituoksustasi haitallisia yhdisteitä pelkäämättä. Kokeile Parks London -kynttilöitä tai -diffuusoreja, jotka eivät sisällä alkoholia, ja luo kotiin ainutlaatuisen rentouttava tunnelma. 

Katso koko teksti piilota teksti