Ruusuöljy

Suodatin päällä
  • Ruusu
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Koostumus

Helli ihoasi laadukkaalla ruusuöljyllä. Aito ruusuöljy on yksi maailman arvokkaimmista öljyistä.

Yhden öljykilon valmistamiseen tarvitaan kolme tonnia ruusunlehtiä! Ruusuöljy sisältää arvokkaita aineosia, jotka tekevät hyvää sielulle ja ruumiille. Kokeile sinäkin sitä!

Millaisia ovat ruusuöljyn vaikutukset?

Ruusuöljy vaikuttaa ihoon rauhoittavan balsamin tavoin. Se hoitaa erinomaisesti arpia, raskausarpia sekä erilaisia ihovaurioita. Antibakteeristen ja desinfioivien vaikutuksensa ansiosta sitä käytetään myös aknen hoitoon. Se sopii mainiosti myös kypsälle iholle, sillä se kiinteyttää ihoa ja vaikuttaa siten ryppyjen syntyyn. Sitä käytetään usein myös hieronnan yhteydessä.

Erinomaisia ominaisuuksia on myös ruusunmarjaöljyllä, jota valmistetaan villiruusujen marjoista. Sillä on erinomaiset elvyttävät vaikutukset sekä suuri määrä C-vitamiinia.

Ruusukosmetiikka lumoaa myös miellyttävällä tuoksulla, joka vaikuttaa ihmismieleen. Se auttaa ahdistukseen, lieventää masennusta, parantaa mielialaa kokonaisvaltaisesti ja sitä käytetään myös lemmenrohtona. Valitse laajasta valikoimasta ruusuöljyjä brändeiltä Weleda, Dr. Hauschka, Saloos ja muilta erinomaiseen hintaan!