Mine põhisisu juurde

Tietoa meistä

Me Notinolla uskomme, että kauneuden tulee olla kaikkien ulottuvilla. Sillä kauneus kohottaa itsetuntoa ja saa muutoksia aikaan. Kun ihmiset tuntevat itsensä kauniiksi, he onnistuvat tavoitteissaan paremmin. Ja tekevät samalla myös ympäröivän maailman kauniimmaksi.


Kanssasi jo 17 vuoden ajan

Tarinamme alkoi vuonna 2004 Tšekin tasavallassa. Jo silloin tärkeimpänä tavoitteenamme oli Euroopan kaunistaminen. Kaikki 16 miljoonaa tyytyväistä asiakastamme ovat todiste siitä, että suunta on ollut oikea. Samalla meillä on myös suuri velvollisuus. Velvollisuus kehittyä jatkuvasti, valita sinulle parhaat tuotteet ja toimittaa ne mahdollisimman nopeasti, olla koko ajan tavoitettavissa ja tehdä ostoksilla käynnistä elämys. Velvollisuus jatkaa yhdessä kauneuden tuomista ihmisten ulottuville. Joka tilanteessa. Kaikkialla maailmassa.

.


Laaja valikoima tuoksuja ja kosmetiikkaa aina edulliseen hintaan

17 vuoden aikana meistä on tullut Euroopan suurin tuoksujen ja kosmetiikan verkkokauppa. Kiitos siitä kuuluu myös sinulle. Nykyään voit valita verkkokaupassamme 82 000 ainutlaatuisen tuotteen joukosta, 1 500 maailmankuululta tai pienemmältä paikalliselta tuotemerkiltä. Työskentelemme kuitenkin jatkuvasti sen eteen, että saisit päivittäin uusia ja parempia tarjouksia. Pelkästään viime vuoden aikana asiakkaamme ostivat 55 miljoonaa tuotetta.
Käy myymälöissämme

Emme ole enää aikoihin olleet vain verkkokauppa. Laajennamme vähitellen myymäläverkostoamme. Myymälöissä kauneudenhoidon asiantuntijamme auttavat sinua valinnassa sekä esittelevät hittituotteita ja uutuuksia. Olemme alusta saakka pyrkineet hyödyntämään teknologiaa. Nykyään sitä on käytössä myös myymälöissä, ja yhdistämme siten verkkokaupan maailman henkilökohtaiseen elämykseen. Löydät myymälöitämme pääkaupungeista ja muista suurista kaupungeista Tšekissä, Slovakiassa, Puolassa, Unkarissa, Itävallassa, Romaniassa, Bulgariassa ja Ukrainassa.


Lähetämme jopa 140 000 pakettia päivässä

Pyrimme aina tarjoamaan sinulle sopivimmat tuotteet. Samalla pyrimme toimittamaan tilauksesi turvallisesti ja mahdollisimman nopeasti. Oman teknologian, täydellisesti toimivan logistiikan sekä jakelukeskuksen ansiosta tilaus lähtee luoksesi keskimäärin kahdessa tunnissa. Pystymme lähettämään 140 000 pakettia päivässä. Viime vuonna toimitimme yhteensä 12 miljoonaa pakettia.


Aina sinua varten

Asiakastyytyväisyys on alusta asti ollut ja tulee aina olemaan meille etusijalla. Siitä, että kaikki toimii kuten pitääkin, huolehtii päivittäin yli 1 600 työntekijäämme. Puhumme 23 kieltä ja olemme jokaisena arkipäivänä valmiina auttamaan sinua sopivien tuotteiden valinnassa tai teknisten ongelmien ratkomisessa.

Olet meille aina etusijalla. Usein myös me sinulle.

Tšekissä ja Slovakiassa meidät valittiin ShopRoku-kilpailussa kaikkien sarjojen laadukkaimmaksi verkkokaupaksi, minkä lisäksi saimme myös Suosittu-palkinnon sarjassa Kauneus ja terveys. Suosituin verkkokauppa sarjassa Kauneus ja terveys olemme myös Unkarissa, paras kauneudenhoidon verkkokauppa puolestaan Puolassa Ranking Zaufanych Sklepów -kilpailun perusteella.