Uriage Pruriced Soothing Gel Rauhoittava Geeli

Uriage Pruriced Soothing Gel Rauhoittava Geeli
Uriage Pruriced Soothing Gel Rauhoittava Geeli
12,10
100 ml
Koodi: URI1180 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 23.6.2021
UPS Air Mail
perjantai 18.6.2021

Kuvaus Uriage Pruriced Soothing Gel
Ominaisuudet

Vartalogeeli Uriage Pruriced Soothing Gel hoitaa koko vartalon ihoa, kiinteyttä sitä ja samalla antaa miellyttävän tunteen.

Ominaisuudet:

  • estää ihon kuivumista
  • kosteuttaa ja ravitsee syvältä
  • pehmentää ja silottaa

Ainesosat:

  • tuote on hypoallergeeninen
  • hajustamaton

Käyttöohjeet:
Levitä ongelmakohtaan ja hiero kevyesti ihoon. Mitä kauemmin hierot vahingoittunutta kohtaa, sitä parempiin lopputuloksiin päästään.

Ominaisuudet

Koostumus
geeli
Ihon tyyppi
Herkkä
Ihotyyppi
Herkkä
Vaikutukset
Rauhoittava, Uudistuminen

Tietoja brändistä Uriage

On kulunut 2000 vuotta siitä, kun ainutlaatuinen Uriage lähdevesi löydettiin Ranskan Alppien sydämestä. Tämän lähteen vesi on virrannut geologisen kallioperän läpi 75 vuoden ajan ja matkallaan se hankkinut mineraaleja ja hivenaineita. Tämän veden elvyttäviä voimia on hyödyntänyt Uriage Dermatological Laboratories vuodesta 1992 lähtien innovatiivisissa kosmeettisissa tuotteissaan.

 

Uriagen terveyslähdevesi auttaa rauhoittamaan vartalon ihoa, estämään kuivumista ja vahvistamaan ihon suojakerrosta. Vesi pakataan suoraan paikan päällä sen luonnollisten etujen säilyttämiseksi.

Hyötyjensä ansiosta, dermatologit ympäri maailmaa suosittelevat Uriage ihonhoitoa ja se on monien asiakkaiden rakastamaa. Vesi on niin suosittu, että maailmassa myydään yksi Uriage Eau Thermale joka kymmenes 10 sekunti!

Tämän ranskalaisen brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat Uriage kosteusvoide, Uriage Bariéderm joka pitää huolta käsistäsi, tai ravitseva Uriage Xémose ja Uriage Hyséac puhdistava kasvovesi. Maininnan ansaitsee myös elvyttävä linja Uriage Age Protect, Uriage Roséliane tuotteet herkälle iholle, tai aurinkovoiteet Uriage Bariésun. Emme voi tietenkään unohtaa lapsiakaan – Uriage for children tarjoaa useita dermatologisesti testattuja tuotteita.

Kokeile tämän alppiveden hyödyllisiä vaikutuksia itse. Ihosi tulee arvostamaan sitä!

Arvostelu Uriage Pruriced Soothing Gel