VersacePour Homme Oud Noir Eau de Parfum Miehille

1×
Versace Pour Homme Oud Noir Eau de Parfum Miehille
Versace Pour Homme Oud Noir Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
91,90

Koodi: VER1492 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Versace Pour Homme Oud Noir
Ainesosat

Mikäli nautit ylellisyydestä ja rakastat itämaista tunnelmaa sekä voimakasta puuvivahteista tuoksua, on Versace Pour Homme Oud Noir -tuoksu kuin luotu sinulle.

Ikonisen Versace-logon koristaman elegantin pullon sisällä sinua odottavat agarpuun, tuoksuvien mausteiden ja harvinaisen sahramin aistilliset nuotit.

  • itämainen, puuvivahteinen tuoksu
  • miehille, jotka nauttivat ylellisyydestä
  • tuotu markkinoille vuonna 2013

Tuoksun koostumus
Aluksi tunnet pomeranssin, nerolin ja aromaattisen mustapippurin. Sen jälkeen ovat vuorossa mausteinen kardemumma ja sahraminkukat. Pohjatuoksu, joka säilyy iholla kauimmin, koostuu agarpuun ja patsulin lämmittävistä nuoteista.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA,ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, HYDROXYCITRONELLAL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Nahka, Agar Puu, Itämaiset Puiset Vivahteet, Mausteet
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Pour Homme Oud Noir1