Wella Professionals Color Touch Aktivoiva Emulsiovoide 4% 13 tilavuus

Wella Professionals Color Touch Aktivoiva Emulsiovoide 4% 13 tilavuus
Wella Professionals Color Touch Aktivoiva Emulsiovoide 4% 13 tilavuus
1000 ml
10,90

Koodi: WLL0239 | Varastossa

Vain ammattikäyttöön

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 18.5.2021
UPS Air Mail
Not allowed

Kuvaus Wella Professionals Color Touch
Ominaisuudet

Värjää hiuksesi upean värisiksi ja kiiltäviksi ilman hiusväreille ominaista epämiellyttävää hajua. Wella Professionals Color Touch -kehite-emulsio on tarkoitettu sekoitettavaksi Color Touch -väriin. Hellävarainen koostumus ilman ammoniakkia takaa, että hiukset ovat värjäyksen jälkeen terveennäköisiä ja kiiltäviä.

Ominaisuudet:

  • luo valitun sävyn mukaisen voimakkaan värin
  • on hellävarainen hiuksille
  • tekee hiuksista kiiltävät ja terveen näköiset

Ainesosat:

  • ammoniakiton

Käyttö:
Sekoita Wella Professionals Color Touch -kehite-emulsiota oikeassa suhteessa Color Touch -värivoiteisiin.

Ominaisuudet

Tarkoitus
Ammattimainen Hiusväri

Tietoja brändistä Wella Professionals

Wella Professionals on ensiluokkainen hiustenhoitobrändi, joka yhdistää ihmisiä, jotka ovat intohimoisia hiuksiin. Lähes 140 vuoden kokemuksen ansiosta brändillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita on saatavilla yli 150 maassa ympäri maailmaa.

 

Brändillä on monia alkuperäisiä patentteja ja niiden erinomainen laatu on varmennettu lukuisilla maineikkailla palkinnoilla ja kuuluisilla kampaajilla, jotka ovat tehneet yhteistyötä Wellan hiustuotteiden kanssa. Wella Professionals on johtava tuotemerkki hiusten värjäyksessä. Wellan hiusvärit ovat aina tehokkaita ja tuovat ammattimaiset ja virheettömät tulokset. Sinun tulisi kokeilla myös Wellan shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä tai hauskoja ja trendikkäitä väliaikaisia hiusväriaineita Wella Color Fresh. Lyhyesti sanottuna, jos et halua tehdä kompromisseja hiushoitosi suhteen ja olet aina etsimässä uusia ja parempia tuotteita hiustesi kauneuden ylläpitämiseksi, Wellan hiushoito on hyvä valinta. Nauti upeista hiuksistasi!

Arvostelu Wella Professionals Color Touch