Zendium

Skandinaavisen brändin Zendium perusti vuonna 1969 mikrobiologi Dr. Henk Hoogendoorn, joka on erikoistunut korkealaatuiseen hammashoitoon. Yhtiö keskittyy pääasiassa hammastahnaan, joka suojaa suuonteloa luonnollisen lähestymistavan voimalla.

 

Suumme sisältää entsyymien ja proteiinien järjestelmän, joka on vastuussa sen suojaamisesta. Tästä järjestelmästä on tullut perusta Zendium-hammastahnan kehittämiselle. Se on täydellisessä harmoniassa suuontelosi kanssa ja auttaa sitä ylläpitämään sen luonnollista ympäristöä.

On kliinisesti todistettu, että Zendium hammashoito suojaa suun, vahvistaa ikenet, estää plakin muodostumista ja varmistaa raikkaan hengityksen. Zendium hammastahnat ovat hellänvaraisia, mutta tehokkaita ja sisältävät erityisen vaahdotusaineen, joka, toisin kuin yleisimmin käytetty SLS, ei ärsytä pehmytkudosta.

Zendium tuotteet ovat hammaslääkärien suosittelemia. Kärsitpä sitten herkistä hampaista tai olet yksinkertaisesti etsimässä laadukasta hammashoitoa, älä unohda sisällyttää Zendium hammastahnaa päivittäiseen rutiiniisi.

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin

Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä