Amouage Fate Eau de Parfum Naisille

Amouage Fate Eau de Parfum Naisille
Amouage Fate Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
305,00

Koodi: AMU4395 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Amouage Fate
Ainesosat

Salaperäinen tuoksuyhdistelmä, jolla sinut lumoaa naisten Eau De Parfum -tuoksu Amouage Fate, on kuin yön hyväily. Tämä tuoksu tarrautuu ihoosi ja kirkastaa unesi melkein käsin kosketeltaviksi.

  • täyteläinen, itämainen chypre-tuoksuyhdistelmä
  • tuoksu lumoaa myös kauniilla pullollaan
  • yksi Amouagen arvostetuimmista tuoksuista

Tuoksun koostumus
Intensiivinen narsissin, ruusun ja jasmiinin kukkaistuoksu saa odottamattoman muodon kanelin ja chilin ansiosta. Labdanum, vanilja ja bentsoiini syleilevät sinua pehmeän naisellisilla, makeilla nuoteillaan, joita tasapainottavat salaperäisen eksoottiset olibaanihartsi ja patsuli. Hausteen, nahan ja valkohankajäkälän eläimellisyys lisäävät jännittävän ulottuvuuden, jonka ansiosta Fate-tuoksu tuo mieleen kesäiset haaveet tähtitaivaan alla.

Tuoksun tarina
Amouage Fate -tuoksu on kerännyt paljon ihailijoita hajuvesibloggaajien parissa. Tunnettu kriitikko Luca Turin antoi sille hajuvesioppaassaan viisi tähteä yhtenä viime aikojen parhaista tuoksuista. Hän kuvailee sitä vangitsevaksi ja lumoavaksi tuoksuksi, joka tuo fyysisen mielihyvän tunteen. Tuoksun ainutlaatuisuutta korostavat pullon ylellinen ulkoasu ja kultaiset yksityiskohdat. Kaunista pakkausta koristavat aurinko, kuu ja tähdet.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOOL DENAT, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, FARNESOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, AMYL CINNAMAL, BENZYL CINNAMATE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Kaneli, Chili, Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Olibaanihartsi, Jasmiini, Pääsiäislilja, Ruusu, Labdanum
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Olibaanihartsi, Tammen Sammal, Patsuli, Benzoin, Majavan Hauste
Tuoksuluokka
kukkainen, chypre

Arvostelu Amouage Fate