Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum Miehille

Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum Miehille
Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum Miehille
125 ml
103,50

Koodi: GIO5407 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Armani Acqua di Giò Absolu
Ainesosat

Näytä maailmalle aito miehinen itsesi, joka on saanut alkunsa luonnosta ja on siihen tiiviissä yhteydessä. Näytä kahlitsemattomuutesi ja sisäinen voimasi. Miesten hajuvesi Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu on uusi tulkinta klassisesta Acqua di Giò -tuoksusta. Alkuperäisversiosta se eroaa yhdistelemällä vaikuttavia puuvivahteisia ja hienon vesimäisiä nuotteja.

  • puuvivahteinen fougère-tuoksu vesimäisillä nuoteilla
  • nykyaikaiselle miehelle
  • sopii päivittäiseen käyttöön

Tuoksun koostumus
Tuoksu aukeaa kevyellä merituulen henkäyksellä, johon yhtyvät mehukkaan hedelmäiset ja sitruksiset vivahteet. Ensinuotit vaihtuvat aromaattiseen sydäntuoksuun, jossa on laventelia, rosmariinia ja kurjenpolvea, ja joka häilyy raikkauden ja eleganssin välimailla. Voimakkaan puuvivahteista pohjatuoksua täydentävät lämmittävät labdanum, patsuli ja tonkapavut, jotka yhdessä kasvattavat tuoksun maskuliinista luonnetta.

Tuoksun tarina
Hajuvesi Acqua di Giò Absolu on rohkea, hienostunut, aistillinen ja elegantti. Se kuvaa veden kipinöivää raikkautta ja lämmittävää puuta, joiden hienostunut yhteys symboloi tietä miehekkyyteen vailla rajoja. Tuoksun on luonut parfymööri Alberto Morillas vuonna 2018 juhlistamaan ihmisen ja luonnon välistä suhdetta.

Acqua di Giò Absolu -tuoksu aloittaa tuoksukokoelmassa uuden luvun, jossa painottuu miehinen aistillisuus ja maskuliinisuus. Se kuvaa miehen yhteyttä luontoon ja hänen sisäisen voimansa irtautumista ja loputonta vapautta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Greippi, Bergamotti, Meren Vivahteet, Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli, Kurjenpolvi, Rosmariini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Labdanum, Puiset Vivahteet, Patsuli, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
akvaattinen, puumainen

Arvostelu Armani Acqua di Giò Absolu