Mine põhisisu juurde

Ashleigh & Burwood London

Ashleigh & Burwood London

Laadukkaat huonetuoksut, jotka ovat saaneet innoituksensa niin brittiläisestä maisemasta kuin eksoottisista kaukomaista. Englantilainen perheyritys Ashleigh & Burwood London tarjoaa kaiken mitä tarvitset saadaksesi kotisi tuoksumaan – pitkäkestoisista kaisladiffuusoreista tuoksukynttilöihin ja tyylikkäisiin katalyyttilamppuihin.

 

Tuotemerkin tarina alkoi vuonna 1993 Nettletonin perheen keittiönpöydän ääressä, jossa John Nettleton kehitti ensimmäisen oman tuoksunsa yhdessä poikansa Andrew’n kanssa. Isän ja pojan yhteisestä harrastuksesta kasvoi lopulta menestyvä yritys. Nimensä yritys sai historiallisista Ashleigh- ja Burwood-puistoista, jotka sijaitsevat lähellä perustajien kotia ja yrityksen tämänhetkistä kotipaikkaa.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuoksu joka tilanteeseen. Tuotemerkin bestseller on itämainen tuoksu Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Moroccan Spice, joka valloittaa appelsiinin, santelipuun ja bentsoiinin yhdistelmällään. Joulun taikaa puolestaan kätkeytyy tuoksuun Ashleigh & Burwood London White Christmas, jossa tuntuu lämmittävä henkäys vaniljaa, ruusua ja kashmir-myskiä.

Yhä suositumpi väline kodin ilman hajustamiseen ja puhdistamiseen on katalyyttilamppu. Notinolta löydät Ashleigh & Burwood Londonin pajalla käsityönä valmistettuja lamppuja useissa eri väreissä. Jokaista sisustusta kaunistaa vaikkapa lasinen lamppu Ashleigh & Burwood London Twinkle Star, jossa on lumoava hopeinen mosaiikki. Täytä lamppu lempituoksullasi ja loihdi kotiisi miellyttävää tunnelmaa.

Katso koko teksti piilota teksti