Atelier Cologne Oolang Infini Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Oolang Infini Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Oolang Infini Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC3983 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita Atelier Colognelta yli 45 eurolla saat lahjaksi nahkakotelon 30 ml:n tuoksulle. Ostaessasi yli 95 eurolla saat lahjaksi kosmetiikkalaukun.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Atelier Cologne Oolang Infini
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 92 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Sulje silmäsi ja kuvittele katselevasi yön kylmyydessä loistavaa täysikuuta. Ikkunalle laskeutuu hiljaa lumihiutaleita, jotka sulavat hetkessä. Istut räiskähtelevän takan ääressä ja yhtäkkiä havahdut, kun nenääsi kulkeutuu kevyen parfyymin lämmin tuoksu, joka täyttää huoneen hetkessä teen ja bergamotin aromilla. Juuri sellaisia tunteita herättää unisex-parfyymi Atelier Cologne Oolang Infini.

  • aromaattinen, puuvivahteinen tuoksu, jossa on bergamottia ja teetä
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • 15-prosenttinen parfyymi, valmistettu ensiluokkaisista tuoksuvista öljyistä

Tuoksun koostumus
Tuoksussa on kolmesta tärkeää ainesosaa, jotka saavat sinut hyvälle mielelle. Oolong-teen tuoksu sulautuu sopusointuisesti italialaisen bergamotin sitruksiseen tuoksuun. Tuoksuyhdistelmää täydentää keskiamerikkalaisen guajakkipuun lämmin mausteisuus.

Tuoksun tarina
Atelier Cologne Oolang Infini -parfyymin puhdas ja hienostunut tuoksu herättää kodikkaita mielikuvia kodin lämmössä vastakeitetystä teestä viileänä syysaamuna tai kylmänä talvi-iltana. Tuoksu samalla kutsuu jakamaan näitä hetkiä lähimpien kanssa. Parfyymi sisältää 92 % uusiutuvista lähteistä peräisin olevia luonnollisia ainesosia, jotka on saatu mitä hellävaraisimmalla tavalla.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL (F.I.L. B222949/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Oolong-tee accord
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Italian Bergamotti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Guaiac Puu
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Oolang Infini