Atelier Cologne Orange Sanguine Hajuvesi unisex

Atelier Cologne Orange Sanguine Hajuvesi unisex
Atelier Cologne Orange Sanguine Hajuvesi unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC3979 | Varastossa
1
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Atelier Cologne Orange Sanguine
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 91 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Kevyt merituulen henkäys, lämmin auringonsäde ja mehukas appelsiini pulloon talletettuna. Sellaiselta tuoksuu unisex-parfyymi Atelier Cologne Orange Sanguine, joka tuo kerralla mieleesi aurinkoiset appelsiinilehdot, jotka kutsuvat istumaan varjoonsa.

Sitruksisen tuoksukokonaisuutensa ansiosta tuoksu soveltuu niin miehille kuin naisillekin. Sen koostumuksesta löydät ensiluokkaisen laadukkaita ainesosia – veriappelsiinia Italiasta, palsamipelargonia Kiinasta ja santelipuuta Australiasta.

  • sitruksinen tuoksu
  • unisex – miehille ja naisille
  • sisältää 15 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Tuoksukokonaisuuden alussa aistisi lumoaa mehukas veriappelsiini aurinkoisesta Italiasta. Sen jälkeen tuoksun ytimessä tuoksuu palsamipelargonia Kiinasta. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo henkäyksen lämmintä santelipuuta.

Tuoksun tarina
Orange Sanguine Atelier Cologne -tuoksu sisältää 91 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), D-LIMONENE, AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL.CETTE LISTE D'INGR&EACUTE,DIENTS PEUT FAIRE L'OBJET DE MODIFICATIONS, VEUILLEZ CONSULTER L'EMBALLAGE DU PRODUIT ACHET&EACUTE,. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Veriappelsiini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kurjenpolvi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Santelipuu
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Orange Sanguine