Atelier Cologne Oud Saphir Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Oud Saphir Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Oud Saphir Hajuvesi Unisex
30 ml
90,00

Koodi: ATC4016 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi tuotteita Atelier Cologne yli 50 eurolla saat kaupan päälle unisex tuoksun Oolang Infini 4 ml. Ostaessasi yli 90 eurolla saat sen lisäksi lahjaksi kangaskassin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 22.4.2021
UPS Air Mail
maanantai 19.4.2021

Kuvaus Atelier Cologne Oud Saphir
Ainesosat

Jos tiedät, mitä elämältä haluat, käytä unisex-tuoksu Atelier Cologne Oud Saphiria välineenä päämääräsi saavuttamiseen. Se tuo itsevarmuutta, alleviivaa persoonallisuuttasi ja sen lumoava tuoksu saa päät pyörälle ympärilläsi.

Kuten jo nimi kertoo, Oud Saphir-tuoksu on kallisarvoinen kuin safiiri ja sen tuoksukokonaisuus kätkee sisäänsä oudin itämaiset vivahteet.

  • itämainen puumainen tuoksu oud pääosassaan
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 18 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Ensin aistisi lumoaa kallisarvoinen oud – itämaisen henkäyksen sisältävä tuoksun ainesosa, jota saadaan tuoksujen maailmassa jo vuosisatoja käytetyistä harvinaisista puulajeista. Sen jälkeen tuoksuvat italialaisen bergamotin sitruksiset sävyt. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo henkäyksen Intian valtameren maisemista kotoisin olevasta aromaattisesta roseepippurista.

Tuoksun tarina
Oud Saphir Ateilier Cologne -tuoksun pääosassa on harvinaisista puulajeista saatava oud. Tuoksun koostumus kätkee sisäänsä 87 % uusiutuvista luonnonvaroista saatavia ainesosia – mahdollisimman paljon luontoa säästävillä tavoilla hankittuja.

Yksityiskohtaiset käyttöohjeet

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL, GERANIOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Oud
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Italian Bergamotti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vaaleanpunainen Pippuri
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Oud Saphir