Atelier Cologne Rose Anonyme Hajuvesi Unisex

Atelier Cologne Rose Anonyme Hajuvesi Unisex
Atelier Cologne Rose Anonyme Hajuvesi Unisex
Ilmainen toimitus
30 ml
60,00

Koodi: ATC3988 | 3 saatavilla
1
Lahja sinulle
20% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino20. Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 17.9.2021

Kuvaus Atelier Cologne Rose Anonyme
Ainesosat

Unisex-tuoksu. Valmistettu Ranskassa. Sisältää 86 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia.

Kukat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa –  niiden tuoksu nimittäin löytää tiensä suoraan sydämeen, samoin kuin unisex-tuoksu Atelier Cologne Rose Anonyme, joka kätkee sisäänsä turkkilaisen ruusun upean tuoksun yhdessä italialaisen bergamotin ja kaukaisesta Indonesiasta peräisin olevan patsulin kanssa.

Rose Anonyme Atelier Cologne -tuoksu on täynnä kukkaisia, makeita ja puumaisia vivahteita, jotka luovat yhdessä rohkean ja samalla elegantin tuoksuyhdistelmän. Uskallatko kokeilla?

  • kukkaistuoksu, jossa on bergamottia ja patsulia
  • unisex-tuoksu – ihanteellinen sekä naiselle että miehelle
  • sisältää 18 % ensiluokkaisia tuoksuvia öljyjä

Tuoksun koostumus
Ensiksi haistat turkkilaisen ruusun viettelevät kukkaisnuotit. Sitten leviää italialaisen bergamotin sitruksinen tuoksu. Iholla kauimmin kestävässä pohjatuoksussa on Indonesiasta peräisin olevaa patsulia.

Tuoksun tarina
Atelier Cologne Rose Anonyme -parfyymi sisältää 86 % korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Tuoksun valmistuksessa on painotettu raaka-aineiden äärimmäisen korkean laadun ja uusiutuvien luonnonvarojen lisäksi luonnon säästämistä, mihin brändi nojaa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL (F.I.L. B221265/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Turkin Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Italian Bergamotti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli
Tuoksuluokka
itämainen, kukkainen

Tietoja brändistä Atelier Cologne

Raikkaita, elegantteja ja puhtaita kuin kölninvesi mutta voimakkaita ja pitkäkestoisia kuin parfyymi. Sellaisia ovat ranskalaisen Atelier Cologne -merkin tuoksut. Atelier Cologne aloitti ensimmäisenä parfyymitalona legendaarisen Eau de Colognen inspiroimien puhtaiden tuoksujen valmistuksen. Atelier Cologne -parfyymit sisältävät keskimäärin 18 % tuoksuöljyjä, ja ne valmistetaan Ranskassa. Tuoksujen koostumukset sisältävät ensiluokkaisia, luonnosta peräisin olevia ainesosia, jotka on tuotettu hellävaraisesti kestävistä lähteistä.

Atelier Cologne -merkin takana on ranskalais-italialainen pariskunta Christophe Cervasel ja Sylvie Ganter. Tutustuttuaan toisiinsa he havaitsivat nopeasti, että heitä yhdistää niin rakkaus kuin myös intohimo legendaarista Eau de Cologne -kölninvettä kohtaan. He unelmoivat yhdessä raikkaan, elegantin ja helposti käytettävän tuoksun luomisesta. Vuonna 2009 heidän unelmansa toteutui, kun he yhdessä perustivat Atelier Cologne -parfyymitalon.

Merkin suosituimpiin tuoksuihin kuuluvat sitruksen ja appelsiinin täyteinen Atelier Cologne Orange Sanguine, mehukkaan mandariinin tuoksuinen Atelier Cologne Clémentine California ja itämainen tuoksu Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljan ystävät hullaantuvat Atelier Cologne Vanille Insensée -tuoksusta, ja sitruksinen Atelier Cologne Cedrat Enivrant sopii puolestaan täydellisesti niin kuumiin kesäpäiviin kuin muihinkin tilaisuuksiin.

Arvostelu Atelier Cologne Rose Anonyme