AvonAnew Perfect Skin BB-Voide SPF 20

Avon Anew Perfect Skin BB-Voide SPF 20
Avon Anew Perfect Skin BB-Voide SPF 20
30 ml

Koodi: AVO06489 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Avon Anew Perfect Skin
Ominaisuudet

Sävyttävä päivävoide Avon Anew Perfect Skin antaa iholle tarvittavan määrän kosteutusta ja peittää samalla sen mahdolliset virheet.

Ominaisuudet:

  • suojaa auringon säteilyltä
  • peittää kevyesti finnit ja muut ihon virheet
  • yhtenäistää värisävyä
  • levittyy helposti

Käyttöohjeet:
Levitä aamuisin puhtaille kasvoille ja hiero kunnolla.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Aurinkosuoja
SPF:n kanssa
Sävytetyn Kosteusvoiteen Tyyppi
BB-voide

Tietoja brändistä Avon

  Avonin tuotteet ovat legendaarisia kauneuden maailmassa. Brändi on keskittynyt kauneuteen ja naisiin yli 125 vuoden ajan ja tarjonnut ihonhoitoa, meikkejä ja tuoksuja. Vuonna 1886 matkustava kirjamyyjä David McConnell alkoi lisätä pienen tuoksunäytteen ilmaiseksi jokaiseen myymään kirjaansa.

 

Pian hänen tuoksunsa olivat suositumpia kuin kirjat, mikä sai hänet avaamaan oman pienen kauneusyrityksen. Hän ei kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta henkilökohtaisen kosketuksen voimaan – ja niin syntyi ajatus ensimmäisestä Avon ladysta, mikä samalla tarjosi naisille tietä kohti taloudellista riippumattomuutta. Avonin kuvastosta tuli tavaramerkki, joka ilmentää yrityksen henkilökohtaista lähestymistapaa. Nykyään Avonin kosmetiikka on saatavana verkossa, mutta brändi ei koskaan lopettanut tuotteidensa myyntiä henkilökohtaisen yhteydenpidon kautta. Valitse haluamasi ostotapa ja kokeile tämän luotettavan brändin tuotteita. Brändin lippulaivasarjat ovat Anew tuotteet, Advance Techniques hiustenhoito, Luxe premium sarja, Planet Spa vartalonhoito ja Avon Baby sarja.

Arvostelu Avon Anew Perfect Skin