AzzaroWanted By Night Eau de Parfum Miehille

Azzaro Wanted By Night Eau de Parfum Miehille
Azzaro Wanted By Night Eau de Parfum Miehille
100 ml
58,90

Koodi: AZZ01765 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
tiistai 21.9.2021

Kuvaus Azzaro Wanted By Night
Ainesosat

Haluat elää hetkessä, ottaa rohkeasti riskejä täysin itseesi uskoen ja selviytyä aina voittajana. Sopiiko kuvaus sinuun? Azzaro Wanted by Night -tuoksu on kuin luotu jokaiselle, joka elää täysillä. Energisoiva mausteinen tuoksu herättää tunteen voimasta, vaikutusvallasta ja vastustamattomuudesta.

  • mausteinen ja puuvivahteinen tuoksu
  • miehelle, joka elää täysillä ja luottaa vaistoonsa
  • ihanteellinen etenkin viileämpään säähän

Tuoksun koostumus
Energisoiva alkutuoksu syntyy sitruunasta, mandariinista, laventelista ja kanelista. Niiden jälkeen seuraa epätavallinen yhdistelmä hedelmäaromia, jossa on roomankuminaa, punasetriä ja olibaanihartsia. Pohjatuoksussa setrin ja sypressin puumaiset vivahteet sekoittuvat raakanahkaan ja aromaattiseen tupakkaan.

Tuoksun tarina
Hajuvesi Azzaro Wanted by Night näki päivänvalon keväällä 2018. Kyseessä on aistillinen talvituoksu, ylistys nautinnonhaluiselle elämäntavalle, jolle tunnettu malli Nikolai Danielsen on antanut kasvonsa. Kiinnostava on kromatulla korkilla varustettu ja elegantilla mustalla savulakalla käsitelty lieriömäinen pullo, joka luo voimakkaan kontrastin meripihkan väriseen sisältöön.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL.PARFUM/FRAGRANCE.AQUA/WATER/EAU.ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE.BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE.LIMONENE.COUMARIN.ALPHA-ISOMETHYL IONONE.ETHYLHEXYL SALICYLATE.CITRAL.CINNAMAL.METHYL 2-OCTYNOATE.LINALOOL.BHT.GERANIOL.CI 19140/YELLOW 5.CI 15985/YELLOW 6.CI 14700/RED 4. [C3381A] Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mandariini, Kaneli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Suitsuke, Tuija, Kumina
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Sypressi, Setri, Tupakka
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Arvostelu Azzaro Wanted By Night