Bourjois Little Round Pot Blush Puna

Bourjois Little Round Pot Blush Puna
Bourjois Little Round Pot Blush Puna

Kuvaus Bourjois Little Round Pot Blush
Ominaisuudet

Bourjois Blush -puristeposkipuna ihastuttaa samettisella ja kevyen hohtavalla koostumuksellaan, joka korostaa luonnollisesti poskipäitä ja tuo kasvoille tervettä hehkua.

Ominaisuudet:

  • korostaa poskiluun muotoa
  • tuo kasvoille tervettä hehkua
  • läpikuultava ja kevyt koostumus kiinnittyy ihoon täydellisesti
  • pakkaus sisältää peilin ja kätevän siveltimen
  • ihanteellinen matkoille ja käsilaukkuun
  • miellyttävä ruusuinen tuoksu

Käyttö:
Hymyile ja levitä poskipunaa pyörivin liikkein poskipäille. Häivytä huolellisesti.

Ominaisuudet

Sävy
oranssi
Koostumus
kompakti

Tietoja brändistä Bourjois

Bourjois auttaa sinua saavuttamaan kuuluisan ranskalaisen tyylin ja eleganssin ja samalla antaa sinun ilmaista henkilökohtaista charmiasi. Kätevät meikkituotteet ja innovaatiot yksinkertaistavat päivittäistä kauneusrituaaliasi ja jättävät samalla tarpeeksi tilaa luovuudellesi.

 


Bourjois esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1863 lava- ja taidemeikin brändinä. Kaikki alkoi näyttelijä Joseph-Albert Ponsinilta, joka alkoi luoda meikkituotteita kollegoilleen. Pian hänen tuotteidensa kysyntä ylitti teatterimaailman, ja Bourjois meikki tuli sen laadun, käytännöllisyyden ja tyylikkään suunnittelun ansiosta kuuluisaksi kaikkialla Pariisissa.
Nykyään Bourjois jatkaa helppojen, kätevien ja hauskojen kauneustuotteiden valmistumisen perinnettä. Bourjois ripsiväri luo edelleen silmiinpistävää dramaattista lookia ja Bourjois Healthy Mix meikkivoide valaisee jokaista ihoa. Ainoa ero on siinä, että brändi on nykyään asiakkaiden suosikki maailmanlaajuisesti.

Arvostelu Bourjois Little Round Pot Blush