Burberry Brit for Her Eau de Parfum Naisille

Burberry Brit for Her Eau de Parfum Naisille
Burberry Brit for Her Eau de Parfum Naisille
100 ml
39,40

Koodi: BUR0033 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 20.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Burberry Brit for Her
Ainesosat

Kukapa nainen ei himoitsisi nimekkään Burberryn ikonista ruutukankaalla vuorattua trenssitakkia? Naisten hajuvesi Burberry Brit for Her antaa sinulle mahdollisuuden tuntea brittiläinen eleganssi, tyyli ja hyvä maku omissa nahoissasi. Pulloa koristaa tuotemerkille tunnusomainen ruutukuvio. 

  • makean hedelmäinen kukkaistuoksu
  • modernille ja elegantille naiselle
  • ihanteellinen päiväkäyttöön viileämmällä säällä

Tuoksun koostumus
Heti alkuun aistisi valloittaa herkullisen mehukas päärynä, hienostuneet mantelit ja raikas limetti. Hetken kuluttua tunnet sydäntuoksussa pionin terälehdet, joille tuo herkullista makeutta sokeri ja sokeroidut mantelit. Pohjatuoksussa yhdistyvät harvinaisen ambran, lämmittävän mahongin, eksoottisten tonkapapujen ja herkullisen vaniljan nuotit.

Tuoksun tarina
Burberry Her -tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2003. Aivan kuten muutkin saman valmistajan tuotteet, myös Brit for Her on saanut inspiraationsa legendaarisesta trenssitakista. Läpinäkyvä pullo on koristettu perinteisellä Burberry-ruutukuviolla.

Herättikö tämä tuoksu mielenkiintosi? Vuonna 2019 Burberry päätti uudistaa eräiden tuoksujensa pullojen ulkomuodon, ja siksi pullo tai pakkaus saattaa erota kuvasta pienten yksityiskohtien osalta. Voit kuitenkin luottaa siihen, että Burberry-tuoksu on säilyttänyt ajattoman brittiläisen eleganssinsa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Päärynä, Lime, Mantelit
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Sokeri, Sokeroidut Mantelit, Pioni
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Mahonki, Tonka Pavut, Vanilja, Meripihka
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Arvostelu Burberry Brit for Her