ByredoBlanche Eau de Parfum Naisille

Byredo Blanche Eau de Parfum Naisille
Byredo Blanche Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
190,00

Koodi: BYR0550 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Byredo Blanche
Ainesosat

Valkoinen on viattomuuden, yhteisymmärryksen, hienostuneisuuden ja kauneuden väri. Eau de parfum Byredo Blanche on kunnianosoitus naisen valkealle puolelle. Tämä ilmava aura sopii täydellisesti yhteen luonnollisen viehätysvoimasi kanssa ja tuo raikkaan tuulahduksen kaikkiin tilanteisiin.

  • säkenöivä kukkaistuoksu
  • erittäin puhdas ja samalla ainutlaatuinen aromi
  • ihanteellinen päiväkäyttöön lämpimällä säällä

Tuoksun koostumus
Kevyessä koostumuksessa pääsee esiin jokainen huolellisesti valituista laadukkaista ainesosista. Tuoksuyhdistelmä alkaa ruusun aistillisilla henkäyksillä, joita terävöittävät säkenöivät aldehydit ja mausteinen roseepippuri. Sen jälkeen esiin nousee huumaavan pionin, herkän orvokin ja aistillisten appelsiininkukkien sinfonia. Viettelevän myskin ja santelipuun lämpimät puiset vivahteet tuovat tuoksuun intensiteettiä ja syvyyttä tuntikausiksi.

Tuoksun tarina
Naisille vuonna 2009 suunnitellun Byredo Blance -tuoksun esikuvana on ollut valkoinen väri. Minimalistinen pullo kätkee sisäänsä poikkeuksellisen puhtaita aromeja, jotka täydentävät mainiosti kantajansa eleganttia tyyliä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vaaleanpunainen Pippuri, Aldehydit, Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Appelsiinin Kukka, Pioni, Violetti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi

Tietoja brändistä Byredo

Byredo on erottuvien niche-tuoksujen brändi Ruotsista. Sen takana on erittäin erottuva henkilö – Ben Gorham. Ben syntyi intialaiselle äidille ja kanadalaiselle isälle, ja hän kasvoi Torontossa, New Yorkissa ja Tukholmassa. Hän opiskeli taidetta, mutta sattumanvarainen tapaaminen parfymisti Pierre Wulffin kanssa vakuutti hänet omistautumaan tuoksujen luomiseen maalaamisen sijasta. Hänet inspiroi muisto matkasta äitinsä kotikaupunkiin Intiaan, missä hän ihastui mausteiden ja suitsukkeiden tuoksuun. Hän yhdisti nämä itämaiset tuoksut pohjoismaiseen minimalismiin ja tunnuslauseella ”Vähemmän on joskus enemmän” hän viittaa Skandinavian juuriinsa. Vuonna 2006 hän loi perustan yhdelle nykyään edistyneimmistä niche-tuoksujen brändeistä. Diptyque tuoksut erottuvat puhtailla, yksinkertaisilla koostumuksillaan, jotka korostavat yksittäiset aineosat täydellisesti. Byredo tuoksut ovat yhtä poikkeuksellisia kuin niiden luoja. Verhoudu moderneihin ja minimalistisiin, mutta samaan aikaan selvästi erottuviin tuoksuihin.

Arvostelu Byredo Blanche