ByredoGypsy Water Eau de Parfum Unisex

Byredo Gypsy Water Eau de Parfum Unisex
Byredo Gypsy Water Eau de Parfum Unisex
50 ml
135,00

1 saatavilla | Koodi: BYR0547
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 25.1.2022
UPS Air Mail
huomenna torstai 20.1.2022

Raikas maan tuoksu syvällä metsässä, kunnioitus perinteitä kohtaan ja tiivis yhteys luontoon – kaikki tämä liitetään erottamattomasti entisaikojen romanikiertolaisten vapaaseen elämäntapaan. Unisex Eau De Parfum -tuoksu Byredo Gypsy Water kuvastaa riippumattomuutta ja kiertolaiselämän värikkyyttä. Kietoudu mystiseen auraan, jonka jatkuvasti muuttuva muoto ei lakkaa yllättämästä sinua ja ympärilläsi olevia.

  • säkenöivän aromaattinen puuvivahteinen tuoksu naisille ja miehille
  • ainutlaatuinen tuoksuyhdistelmä, joka muuttuu jatkuvasti
  • kaikille, jotka rakastavat seikkailua

Tuoksun koostumus
Ensiksi aistisi herättää herkullinen sitruscocktail, jota maustavat kataja ja vastajauhettu mustapippuri. Sen jälkeen tunnet aromaattisen, havunneulasten läpäisemän olibaanihartsin ja makeasti mausteisen kurjenmiekan. Kokonaisuuden kompleksisuus ja intensiteetti piilee erittäin sensuellissa yhdistelmässä ambraa, vaniljaa ja santelipuuta.

Tuoksun tarina
Miesten ja naisten tuoksu Byredo Gypsy Water vuodelta 2018 ylistää romanikulttuurin ainutlaatuisuutta, perinteitä ja tapoja sekä sille ominaista kiertelevää elämäntapaa. Tuoksu symboloi ääretöntä vapautta ja siihen kuuluvia päivittäisiä muutoksia. Antaudu ainutlaatuisen ja muuttuvaisen tuoksun vietäväksi joka päivä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Bergamotti, Sitruuna, Pippuri, Kataja
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kurjenmiekan Juuri, Kuusi, Olibaanihartsi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Santelipuu, Vanilja
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Byredo on erottuvien niche-tuoksujen brändi Ruotsista. Sen takana on erittäin erottuva henkilö – Ben Gorham. Ben syntyi intialaiselle äidille ja kanadalaiselle isälle, ja hän kasvoi Torontossa, New Yorkissa ja Tukholmassa. Hän opiskeli taidetta, mutta sattumanvarainen tapaaminen parfymisti Pierre Wulffin kanssa vakuutti hänet omistautumaan tuoksujen luomiseen maalaamisen sijasta. Hänet inspiroi muisto matkasta äitinsä kotikaupunkiin Intiaan, missä hän ihastui mausteiden ja suitsukkeiden tuoksuun. Hän yhdisti nämä itämaiset tuoksut pohjoismaiseen minimalismiin ja tunnuslauseella ”Vähemmän on joskus enemmän” hän viittaa Skandinavian juuriinsa. Vuonna 2006 hän loi perustan yhdelle nykyään edistyneimmistä niche-tuoksujen brändeistä. Diptyque tuoksut erottuvat puhtailla, yksinkertaisilla koostumuksillaan, jotka korostavat yksittäiset aineosat täydellisesti. Byredo tuoksut ovat yhtä poikkeuksellisia kuin niiden luoja. Verhoudu moderneihin ja minimalistisiin, mutta samaan aikaan selvästi erottuviin tuoksuihin.