Calvin KleinCK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex

Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette unisex
Ilmainen toimitus
100 ml
27,60

Varastossa | Koodi: CAK17415
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Kesä… mitä uutta se tarjoaisi? Vai pakenisitko suoraan mielikuvitusmaailmaasi, josta ei pilvilinnoja puutu. Unisex eau de toilette -tuoksu Calvin Klein CK One Summer 2021 on kuitenkin totta – oikea aistien keidas. Ensinuuhkaisusta viimeisiin vivahteisiin.

  • rajoitettu kesäerä ikonista Calvin Klein CK One Summer -tuoksua
  • sitruksen aromaattinen tuoksu kuvastuu myös tuotteen etiketissä
  • vuoden 2021 tuoksun pullo syntyi yhteistyössä taiteilija Mishkon kanssa

Tuoksun koostumus
Heti tuoksun alussa aistejasi hivelee veden vivahteisiin yhdistyvä greipin ja mandariinin aromien raikas yhdistelmä. Hetken kuluttua tunnet kirpeän raparperin, vesimelonin ja timjamin tuoksut. Kaiken kokoaa aistikkaan ambroksaanin, persikankuorten ja puun yhdistelmä.

Tuoksun tarina
Mishko-nimimerkin taakse kätkeytyvä taiteilija tunnetaan todellisen ja surrealistisen maailman innoittamasta, huomiota herättävästä, digitaalisesti muokatusta ja visuaalisesti ainutlaatuisesta tuotannostaan. Juuri sitä edustaa myös Calvin Klein CK One Summer 2021 -tuoksu, jonka muotoilusta Mishko vastasi.

Sähkönsinistä pulloa koristavat epämuotoiset kirjaimet ilmaisevat todellisuuden pirstoutumista hehkuvan auringon seurauksena. Raikas sitruksinen tuoksu pullon sisällä on kuitenkin virkistävä aistikokemus kuumana kesäpäivänä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruuna, Veden Vivahteet, Greippi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Raparperi, Vesimeloni, Eukalyptus
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Valkoiset Metsät, Persikka, Ambroxan
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, akvaattinen, puumainen

Brändin perustivat Calvin Klein ja hänen liikekumppaninsa Barry Schwartz vuonna 1968. 1980-luvulla Calvin Klein otti vaatimattomat farkut ja muutti ne himon kohteiksi, kun brändin nimi koruommeltiin farkkujen takataskuun.

Yksinkertaisista, puhtaista linjoista ja hillityistä malleista tuli synonyymi Calvin Klein -brändille. Myös Calvin Klein -hajuvedet tulivat ikonisiksi paitsi hajustekoostumuksiltaan myös täydellisten puhtaiden mallien ansiosta. 1970-luvun alkupuolella Klein esitteli ensimmäiset hajusteet, ja ne ikuistavat edelleen sen vuosikymmenen hengen, jonka aikana ne on luotu.

1990-luvun alussa Calvin Klein toi markkinoille vallankumoukselliset tuoksut Obsession ja Eternity, joista on tullut legendaarisia tuoksuja ja jotka ovat vahvistaneet Calvin Kleinin asemaa johtavana globaalina brändinä. Calvin Klein-tuoksut luodaan yhteistyössä johtavien parfymistien kanssa ympäri maailmaa ja maailman johtavan kosmetiikkayrityksen Coty: n alaisuudessa.