Carolina Herrera212 VIP Black Eau de Parfum Miehille

1×
Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum Miehille
Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum Miehille
200 ml
106,90

Koodi: CHR02251 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 21.10.2021

Kuvaus Carolina Herrera 212 VIP Black
Ainesosat

Carolina Herrera 212 VIP Black on koukuttava Eau De Parfum -tuoksu, joka on kuin luotu iltamenoihin. Se luo ympärillesi puoleensa vetävän auran, joka saa huomion keskittymään sinuun.

  • pehmeän väkevä, aromaattinen tuoksu
  • itsevarmalle miehelle, joka on mielellään huomion keskipisteenä
  • sopii myös kylmempiin kausiin ja erikoistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Räjähtävä ja energinen tuoksu 212 VIP Black avautuu tulisen absintin, mausteisen aniksen ja fenkolin vivahtein. Niitä seuraa aromaattinen laventeli. Pohjatuoksussa niiden voimakkuutta vahvistavat vielä nahan ja makean vaniljan vivahteet. Yhdessä ainesosat muodostavat viettelevän ja tasapainoisen aromin.

Tuoksun tarina
Tuoksua 212 VIP Black käyttävä mies on ympäristölleen arvoitus, ja hänen arvaamattomuutensa tekee hänestä entistäkin puoleensavetävän. Missä hän käykin, siellä hän saa aina uusia ystäviä. Eau De Parfum -tuoksu tuotiin markkinoille vuonna 2017.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Absintti, Anis, Fenkoli
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Laventeli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Nahka
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Carolina Herrera

"Minulla on vastuu nykypäiväisestä naisesta - tehdä hänestä itsevarma, moderni ja ennen kaikkea kaunis." Nämä ovat venezuelalaisen muotisuunnittelijan Carolina Herreran sanoja, jotka heijastuvat hänen vuonna 1980 perustamansa yrityksen periaatteisiin.

Erilaisten kulttuuristen vaikutteiden ansioista Carolina Herreran tyyli on alusta lähtien poikkeuksellinen ja syvästi henkilökohtainen. Legendaarisen Vogue-toimittajan Diana Vreelandin avulla hän esitteli muotilinjansa Metropolitan Clubissa NYC: ssä ja sai korkean tunnustuksen arvostelijoilta. Pian hän aloitti suunnittelun Jacqueline ja Caroline Kennedy:lle, Laura Bush:ille ja myöhemmin Michelle Obamille.

Brändi astui menestyksekkäästi hajustemaailmaan vuonna 1988 sen ensimmäisellä hajusteella nimeltä Carolina Herrera. Muutamia vuosia myöhemmin Carolina Herrera 212 -sarja valloitti maailmaa nimellä, joka viittaa maineikkaaseen Manhattan-osoitteeseen, ja myös Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum tuli suosituksi. Aivan kuten brändi itsekin, tuoksu edustaa ylellisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä.

Arvostelu Carolina Herrera 212 VIP Black1