CliniqueAromatics Elixir™ Roll-on Deodorantti Naisille

Clinique Aromatics Elixir™ Roll-on Deodorantti Naisille
Clinique Aromatics Elixir™ Roll-on Deodorantti Naisille
75 ml
30,00

Koodi: CNE0151 | Varastossa

Valmistaja on paketoinut tämän tuotteen ilman sellofaanikäärettä.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Clinique Aromatics Elixir™
Ainesosat

Yhdistä tuoksusi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Deodorantista Clinique Aromatics Elixir™ vapautuu samoja aromeja kuin pullossa olevasta tuoksustasi ja yhdessä ne muodostavat täydellisen parin.

Ominaisuudet:

  • suojaa tehokkaasti hikoilulta
  • antaa pitkäkestoisen hyvän olon ja puhtauden tunteen
  • täydentää saman sarjan tuoksua

Käyttöohjeet:
Levitä kainaloihin puhtaalle ja kuivalle iholle.

Tuotteen täydellinen koostumus

WATER (AQUA PURIFICATA) PURIFIED, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, CETETH-2, PPG-11 STEARYL ETHER, STEARETH-20, MYRISTALKONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-14, AROMATICS PERFUME (PARFUM), DISODIUM EDTA, SORBIC ACID, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL BENZOATE Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Pakkaustyyppi
Roll-on

Tietoja brändistä Clinique

Estée Lauder perusti Cliniquen vuonna 1968. Hänen virikkeenään oli Vogue-lehdessä julkaistu haastattelu dermatologin kanssa. Kysymys, joka hänelle esitettiin, inspiroi häntä luomaan ensiluokkalaisen hypoallergeenisen kosmetiikkavalikoiman kaikille ihotyypeille.

 

Clinique tarjoaa valikoiman tuotteita täydelliselle meikkilookille, kuten Clinique meikkivoiteen, mutta myös tuoksut miehille ja naisille sekä kattavan valikoiman ihon- ja vartalohoitoa miehille ja naisille. Kaikki Clinique ihonhoitotuotteet ovat 100% hajusteettomia, ja tuotteille asetetaan tiukat allergeenitutkimukset – siksi ne soveltuvat herkimmällekin iholle.

Tuotteiden vahvuus perustuu kokonaisvaltaisiin kosmeettisiin tuotevalikoimiin, jotka ovat suoraan dermatologien kehittämiä. Clinique ihonhoitotuotteiden kolmivaiheinen kaunistamiskonsepti on täysin ainutlaatuinen, minkä vuoksi Clinique edustaa ihanteellista tietä sopivimpaan ja yksinkertaisimpaan päivittäiseen hoitoon.

Kokeille brändin vaikutuksia itse, sillä se mukautuu tarkalleen ihosi tarpeisiin.

Arvostelu Clinique Aromatics Elixir™