Creed Aventus Eau de Parfum Miehille

2×
Creed Aventus Eau de Parfum Miehille
Creed Aventus Eau de Parfum Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
299,00

Koodi: CRE3985 | Varastossa

Valmistaja on paketoinut tämän tuotteen ilman sellofaanikäärettä.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Creed Aventus
Ainesosat

Tässä kuuluisassa niche-tuoksussa yhdistyvät parhaat, tarkasti valitut ainesosat, perinteet ja poikkeuksellinen laatu. Isän ja pojan yhteisvoimin valmistettu Eau De Parfum -tuoksu Creed Aventus on provokatiivinen, miehekäs ja optimistinen.

  • ylellinen, hedelmäinen chypre-tuoksu
  • tuoksu korostuu lämpimässä
  • monimuotoinen ja pitkäkestoinen tuoksuyhdistelmä

Tuoksun koostumus
Päällimmäiset hedelmäiset vivahteet tuoksuvat mustaherukalta, Calville Blanc -omenalta ja raikkaalta bergamotilta ja ananakselta. Sydäntuoksussa yhdistyvät koivun ja patsulin kuivat nuotit ja ruusun ja jasmiinin hellä puhtaus. Tuoksuyhdistelmän pohjana on tammisammaleen aromi yhdessä lämpimän vaniljan, myskin ja ambran kanssa.

Tuoksun tarina
Tämä Eau De Parfum on voiman, menestyksen ja rohkeuden ylistys. Tuoksun inspiraation lähteenä on ollut historian mielenkiintoisimpiin miehiin kuuluvan Napoleon Bonaparten vaiheikas elämä. Creed Aventus -tuoksu kuvastaa siksi sotaa, rauhaa ja rakkautta.

Jokainen Creed-tuoksu on ainutlaatuinen
Creed käyttää niche-tuoksuissaan runsaasti luonnollisia ainesosia, jotka ovat alttiita sää- ja muiden olosuhteiden vaihtelulle. Tämä saattaa aiheuttaa myös ainesosien ominaisuuksien, kuten tuoksun tai värin vaihtelua. Eri tuote-erien tuoksuyhdistelmä ja väri saattavat siis erota hieman toisistaan.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mustaherukka, Ananas, Bergamotti, Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Koivu, Ruusu, Jasmiini, Patsuli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Vanilja, Meripihka, Sammal
Tuoksuluokka
hedelmäinen, chypre

Arvostelu Creed Aventus2