Mine põhisisu juurde
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum miehille
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum miehille
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum miehille
Top notes
Sitruuna, Verbena, Piparminttu
Middle notes
Violettilehdet
Base notes
Santelipuu, Ambra, Iiris
Tuoksuluokkakukkainen, puumainen

Klassikko ei koskaan poistu muodista. Ja klassikko on myös miesten hajuvesi Creed Green Irish Tweed. Siinä yhdistyvät elegantilla tavalla metsän raikkaus ja puhdas miehekkyys. Se sopii täydellisesti kävelyretkeen irlantilaisen maaseudun halki ja samanaikaisesti muotiasusteeksi punaiselle matolle. Se istuu käyttäjälleen kuin mittatilaustyönä tehty puku ja iskostuu pysyvästi mieleen.

  • puuvivahteinen, raikas tuoksu
  • perinteiselle herrasmiehelle
  • sopii ympärivuotiseen käyttöön sekä erikoistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Aluksi tunnet raikkaan sitruunan, intialaisen verbenan ja hipaisun raikasta minttua. Hetken kuluttua hajuveden luonne pääsee esiin ja erotat hennon orvokintuoksun. Loppuvaiheessa pintaan nousee samettinen Firenzen kurjenmiekka, jota seuraa lämmittävä santelipuu ja ambra, jotka syleilevät aistejasi kuin hyvin istuva tweed-takki.

Tuoksun tarina
Creed Green Irish Tweed -tuoksu on Creed-tuotemerkin hajuvesistä tunnetuin ja myydyin. Sen tuoksuyhdistelmä tuo elävästi mieleen irlantilaisen luonnon rehevyyden: vastaleikatun ruohon, keväisen niityn, kesän kukkaset ja yrtit, joiden yllä väreilee kevyt tuulahdus mereltä.

Tämä ja muut Creedin tuoksut on luotu ainutlaatuisella uuttamismenetelmällä. Jokainen ainesosa punnitaan, sekoitetaan ja liotetaan käsityönä perinteitä kunnioittaen. Creed Green Irish Tweed -tuoksun loi Olivier Creed vuonna 1985.

CreedGreen Irish Tweed Eau de Parfum miehille

Erikoistarjoukset
50 ml
176,90

3 saatavilla | 353,80 / 100 ml, sis. alv:n | Vähimmäishinta 178,70 €
| Koodi: CRE4032
1
Haluan tietää lisää kaiverruksesta
PostNord Toimitus kotiin
torstai 1.8.2024
Nouto myymälästä
keskiviikko 31.7.2024