Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum Miehille

Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum Miehille
Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
230,00

Koodi: CRE3887 | Varastossa

Valmistaja on paketoinut tämän tuotteen ilman sellofaanikäärettä.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Creed Green Irish Tweed
Ainesosat

Klassikko ei koskaan poistu muodista. Ja klassikko on myös miesten hajuvesi Creed Green Irish Tweed. Siinä yhdistyvät elegantilla tavalla metsän raikkaus ja puhdas miehekkyys. Se sopii täydellisesti kävelyretkeen irlantilaisen maaseudun halki ja samanaikaisesti muotiasusteeksi punaiselle matolle. Se istuu käyttäjälleen kuin mittatilaustyönä tehty puku ja iskostuu pysyvästi mieleen.

  • puuvivahteinen, raikas tuoksu
  • perinteiselle herrasmiehelle
  • sopii ympärivuotiseen käyttöön sekä erikoistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Aluksi tunnet raikkaan sitruunan, intialaisen verbenan ja hipaisun raikasta minttua. Hetken kuluttua hajuveden luonne pääsee esiin ja erotat hennon orvokintuoksun. Loppuvaiheessa pintaan nousee samettinen Firenzen kurjenmiekka, jota seuraa lämmittävä santelipuu ja ambra, jotka syleilevät aistejasi kuin hyvin istuva tweed-takki.

Tuoksun tarina
Creed Green Irish Tweed -tuoksu on Creed-tuotemerkin hajuvesistä tunnetuin ja myydyin. Sen tuoksuyhdistelmä tuo elävästi mieleen irlantilaisen luonnon rehevyyden: vastaleikatun ruohon, keväisen niityn, kesän kukkaset ja yrtit, joiden yllä väreilee kevyt tuulahdus mereltä.

Tämä ja muut Creedin tuoksut on luotu ainutlaatuisella uuttamismenetelmällä. Jokainen ainesosa punnitaan, sekoitetaan ja liotetaan käsityönä perinteitä kunnioittaen. Creed Green Irish Tweed -tuoksun loi Olivier Creed vuonna 1985.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitruuna, Piparminttu, Verbena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Violettilehdet
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Iiris, Ambra, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Arvostelu Creed Green Irish Tweed