DiptyquePhilosykos Eau de Toilette Unisex

Diptyque Philosykos Eau de Toilette Unisex
Diptyque Philosykos Eau de Toilette Unisex
50 ml
76,50

Varastossa | Koodi: DIP0666
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Tuoksu, joka tuo mieleen kävelyretket kreikkalaisissa viikunalehdoissa.

Aistillinen matka tuoksujen täyttämään viikunalehtoon. Matka harvinaisten raaka-aineiden ja yllättävien yhdistelmien luo. Muisto Kreikan kesästä Pelion-vuorella. Tätä kaikkea on unisex eau de toilette -tuoksu Diptyque Philosykos. Se on oodi viikunalehdoille, lehtien vihreälle raikkaudelle, viikunoiden maidon maulle sekä valkoisen puun maanläheisille aromeille. Muisto hetkistä aurinkoisilla merenrannoilla täynnä villiviikunoita.

  • aromaattinen puuvivahteinen tuoksu naisille ja miehille
  • lanseerattu vuonna 1996
  • viikunan tuoksu koko kauneudessaan

Tuoksun koostumus
Diptyque Philosykos -tuoksu avautuvat viikunan makean hunajaisella aromilla. Pohjatuoksun muodostavat seetrin lämpimät puiset sävyt yhdistettynä eläimelliseen myskiin. Vihreät ja puiset vivahteet yhdistyvät mestarillisesti makeisiin, maitoisiin ja raikkaisiin aromeihin, jotka tekevät tuoksusta raikkaan, vihreän ja ihastuttavan luonnollisen.

Tuoksun tarina
Philosykos-tuoksu on kreikkalaisten viikunalehtojen ja kuumien kesien inspiroima, sillä sana tarkoittaa kreikaksi viikunalehtojen ystävää. Se symboloi matkaa menneestä tulevaan, perinteistä avantgardeen, paikkaan täynnä historiaa ja uusia ideoita. Diptyque Philosykos sopii viikunantuoksun ystävien lisäksi jokaiselle, joka rakastaa vihreällä silattuja puisia ja aromaattisia tuoksuja.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Viikunanlehti, Viikuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Viikunapuu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setri, Myski
Tuoksuluokka
aromaattinen, puumainen
Diptyque brändin tarina alkoi Pariisin sydämessä, kadulla Boulevard Saint-Germain, tuomalla yhteen kolme ystävää, joilla on sama luova intohimo. Yrityksen perustajat – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet ja Yves Couesland – tekivät ensin töitä täysin erilaisilla toimialoilla. Ensimmäinen niistä oli sisustussuunnittelija, toinen maalari ja kolmas teatterijohtaja ja lavasuunnittelija. Suunniteltuaan yhdessä kankaita ja tapetteja Liberty ja Sanderson suunnittelutaloihin, kolmikko avasi oman näyttelytilansa esitelläkseen heidän mallejaan. Yvesistä tuli liikekonsultti; Desmond ja Christiane olivat taiteellisia sieluja. Askel askeleelta he rakensivat ainutlaatuisen tilan, jossa he alkoivat tarjota tuoksuja ja kotituoksuja design-kodinsisustuksen rinnalle. Puuttuvan kokemuksen tuoksujen maailmasta he kompensoivat innolla, ja he onnistuivat. Heidän ensimmäisestä Eau de Toilette -tuoksusta, jonka nimi oli yksinkertaisesti L’eau, tuli heti klassikko asiakkaiden keskuudessa. Nykyään voi löytää kymmeniä Diptyquen tuotteita, joista monet on luotu yhteistyössä johtavien tuoksuvalmistajien, kuten Fabrice Pellegrin tai Olivia Giacobettin, kanssa. Diptyquen tuoksut ovat aistillisia ja päihdyttäviä. Ne korostavat seksikkyyttäsi ja antavat sinulle itseluottamuksen tunteen.