Skip to main content

EscadaFairy Love Eau de Toilette Naisille

Escada Fairy Love Eau de Toilette Naisille
Escada Fairy Love Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
100 ml
39,90

Varastossa | Koodi: ESC01754
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Rakasta hullun lailla, intohimoisesti ja loputtomasti. Ihanan kiihottava huvipuisto, johon naisille kehitetty eau de toilette -tuoksu Escada Fairy Love sinut johdattaa, on juuri oikea paikka osoittaa olevansa tyttö, joka rakastaa rakastamista.

  • kukkaistuoksu, jonka ainesosista 86 % on luonnosta peräisin
  • toinen rajoitettuna talvieränä lanseerattu Escada-tuoksu
  • kauniin tyttömäisessä pullossa, sopii loistavasti myös lahjaksi

Tuoksun koostumus
Tämä eau de toilette -tuoksu on rakkautta ensisilmäyksellä herkullisen vadelmantuoksun ansiosta ja tuo mieleesi kahden ihmisen välisen ihanan siteen. Vadelmaiset vivahteet hiipuvat raikkaan henkäyksen tuovaan erittäin naiselliseen omenapäärynän tuoksuun. Yhdistelmän huipentavat jasmiinin hehkuvat ja salaperäiset aromit.

Tuoksun tarina
Escada Fairy Love -tuoksu tuo mieleen kaikki ihanat huvipuistomuistot – hullut kaverikuvat automaatissa, villit ja pelottavat laitteet ja hattaran maun. Se ihastuttaa taatusti jokaista tyttöä, joka nauttii täysillä rakkaudesta sen kaikissa muodoissa.

Punainen sydämenmuotoinen pullo symboloi tyttöjen välistä ystävyyttä sekä heidän riippuvuuttaan rakkaudesta. Herkullinen tuoksuyhdistelmä on vegaaninen – sillä sekin on yksi rakkauden ilmentymä. Rakkauden, joka kohdistuu maailmaan, jossa elämme.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Appelsiini, Nashi, Vadelma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Hasselpähkinä
Tuoksuluokka
aromaattinen, hedelmäinen, kukkainen