Estée Lauder Bronze Goddess Ruskettaja ja Korostusväri

Estée Lauder Bronze Goddess Ruskettaja ja Korostusväri
Estée Lauder Bronze Goddess Ruskettaja ja Korostusväri
24 g
51,90

Koodi: EST10997 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Estée Lauder Bronze Goddess
Ominaisuudet

Aurinkopuuteri Estée Lauder Bronze Goddess viimeistelee ihon ulkonäön ja antaa kevyen päivettyneen vaikutelman.

Ominaisuudet:

  • mukautuu ihoosi täydellisesti eikä jätä laikkuja
  • sävyttää kasvoja kevyesti
  • näyttää iholla luonnolliselta
  • antaa kasvoille kevyen pronssisen sävyn

Käyttöohjeet:
Kasvojen muodon tarkentamiseksi ja rajausten korostamiseksi levitä sivuilta kohti kasvojen keskiosaa, poskipäiden alta, leuan alta ja nenänpielistä. Ruskettuneen lookin saamiseksi levitä pieni määrä tuotetta koko kasvojen alueelle.

Ominaisuudet

Koostumus
kompakti

Tietoja brändistä Estée Lauder

Estée Lauder kosmetiikka kantaa perustajansa nimeä. Estée Lauder aiheutti 1900-luvulla vallankumouksen kauneusmaailmassa. Apteekkarin veljentytär Estée aloitti kosmetiikan valmistamisen jo varhaisessa iässä ja sekoitti pian ensimmäisen kasvovoiteensa. Vuonna 1946 hän aloitti omien Estée Lauder tuotteiden myynnin.

 

Estée Lauder brändi rakennettiin kolmen arvon ympärille: omistautuminen, pitkäjänteisyys ja intohimo. Estée vieraili usein kauneussalongeissa New Yorkissa, ja brändi menestyi yksittäisten asiakkaiden henkilökohtaisten suositusten ansiosta. Estée Lauder ihonhoitotuotteet tulivat pian tunnetuksi.

Pienestä yrityksestä tuli vähitellen kansainvälinen premium-brändi. Ikoninen Estée Lauder meikkivoide on nyt olennainen osa monien naisten meikkipussia, ja ylellisten ainesosien ja tieteellisen lähestymistavan ansiosta Estée Lauder kasvovoide on parasta, mitä voit tarjota ihollesi. Estée Lauder filosofia on melko yksinkertainen – jokainen nainen voi näyttää kauniilta iästä riippumatta.

Arvostelu Estée Lauder Bronze Goddess