GarnierAmbre Solaire Aurinkoöljy SPF 2

Garnier Ambre Solaire Aurinkoöljy SPF 2
Garnier Ambre Solaire Aurinkoöljy SPF 2
200 ml
6,72

Varastossa | Koodi: GAR1479
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Haaveiletko elämäsi kauneimmasta päivetyksestä? Ota avuksi SPF 2 aurinkoöljy Garnier Ambre Solaire, joka antaa sinulle kauniin pronssisen ihon. Öljy vahvistaa päivetystäsi, minkä lisäksi se kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Ominaisuudet:

  • vahvistaa päivetystä ja ihon pronssisävyä
  • antaa iholle tarvittavaa kosteutusta
  • valmistelee ihon auringossa oleskeluun
  • ravitsee ja hoitaa ihoa
  • levittyy helposti

Koostumus:

  • SPF 2 – matala suojakerroin

Käyttö:
Levitä huolellisesti iholle. Toista tarpeen mukaan, erityisesti uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen tai jos hikoilet runsaasti.

Ominaisuudet

Koostumus
öljy
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Ravitseva
Garnier tuotteilla on ollut vaikutusta miesten ja naisten elämään ympäri maailmaa yli vuosisadan. Brändi perustettiin Ranskassa, ja siitä tuli vähitellen yksi tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä.

 


Tarina alkoi vuonna 1904, kun Alfred Amour Garnier kehitti ensimmäisen kasviperäisen hiussävytteen, josta tuli pian bestselleri. Vuonna 1960 luotiin ensimmäinen Garnier hiusväri kotikäyttöön, minkä seurauksena naiset alkoivat pitää hiuksiaan muotiasusteena. Muihin välittömän suosion saaneisiin tuotteisiin kuuluu Garnier misellivesi ja Garnier Pure Active puhdistusgeeli.
Garnier brändi on aina kuunnellut asiakkaitaan ja heijastellut heidän tarpeitaan sen ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Brändi luo todella tehokkaita, helposti saatavissa olevia tuotteita, jotka tekevät arkipäiväisestä kauneushoidosta yksinkertaisemman. Juuri tästä syystä Garnier brändi on niin menestyvä ja se on nyt löydettävissä yli 120 maasta ympäri maailmaa.