GarnierMineral Invisible Antiperspirantti Roll-on

Garnier Mineral Invisible Antiperspirantti Roll-on
Garnier Mineral Invisible Antiperspirantti Roll-on
50 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: GAR1962

Antiperspirantti Garnier Mineral Invisible imee hikeä optimaalisesti ja neutralisoi hajua. Tuote antaa sinulle joka päivä raikkaan ja puhtaan tunteen.

Ominaisuudet:

  • suojaa tehokkaasti hikoilulta
  • suojaa epämiellyttävältä hajulta
  • jättää pitkäkestoisen raikkauden tunteen
  • antaa pitkäkestoisen hyvän olon ja puhtauden tunteen
  • raikastaa

Käyttöohjeet:
Levitä kainaloihin puhtaalle ja kuivalle iholle.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, AQUA/WATER, BENZYL ALCOHOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, C14-22 ALCOHOLS, CITRONELLOL, COUMARIN, DIMETHICONE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE, PERLITE, STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Roll-on
Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Garnier tuotteilla on ollut vaikutusta miesten ja naisten elämään ympäri maailmaa yli vuosisadan. Brändi perustettiin Ranskassa, ja siitä tuli vähitellen yksi tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä.

 


Tarina alkoi vuonna 1904, kun Alfred Amour Garnier kehitti ensimmäisen kasviperäisen hiussävytteen, josta tuli pian bestselleri. Vuonna 1960 luotiin ensimmäinen Garnier hiusväri kotikäyttöön, minkä seurauksena naiset alkoivat pitää hiuksiaan muotiasusteena. Muihin välittömän suosion saaneisiin tuotteisiin kuuluu Garnier misellivesi ja Garnier Pure Active puhdistusgeeli.
Garnier brändi on aina kuunnellut asiakkaitaan ja heijastellut heidän tarpeitaan sen ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Brändi luo todella tehokkaita, helposti saatavissa olevia tuotteita, jotka tekevät arkipäiväisestä kauneushoidosta yksinkertaisemman. Juuri tästä syystä Garnier brändi on niin menestyvä ja se on nyt löydettävissä yli 120 maasta ympäri maailmaa.