GivenchyIrresistible Eau de Toilette Naisille

Givenchy Irresistible Eau de Toilette Naisille
Givenchy Irresistible Eau de Toilette Naisille
80 ml
99,00

Varastossa | Koodi: GIV08988
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 1.2.2022
UPS Air Mail
torstai 27.1.2022

Rentoudu, anna elämän viedä ja nauti uusista yhdistelmistä – yksin tai toisten kanssa. Siihen energiaa tuo joka tilanteessa naisille suunnattu Eau de Toilette -tuoksu Givenchy Irresistable. Vastaa sen kutsuun ja nauti jokaisesta hetkestä. Mieluiten täysin omana itsenäsi.

  • puuvivahteinen myskin tuoksu
  • kauniissa puhdaslinjaisessa prismaattisessa pullossa
  • tuoksun kasvot on brittimalli Fran Summers

Tuoksun koostumus
Tuoksun naisellinen viehätysvoima on ilmeinen jo heti ensi hetkestä, kiitos mustaviinimarjan ja valkoisen teen vivahteiden. Pian huomiota herättävät kurjenmiekan ja ruusun kukkaisaromit. Seuraavaksi ilmaantuvat ja pisimpään viipyvät pohjatuoksut ovat seetrin puisia ja valkoisen myskin pehmeitä vivahteita.

Tuoksun tarina
Givenchy Irresistible -tuoksu on yhtä eläväinen, temperamenttinen ja autenttinen kuin nainen, jolle se on luotu. Se toistaa kutsua “Tule tanssiin!“ ja houkuttelee sinut avaamaan aistisi ja kokemaan kokonaisvaltaisen onnentunteen. Jokainen pisara tätä ilmavaa tuoksua on myös pisara puhdasta viettelystä.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Mustaherukka, Valkoinen Tee
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ruusu, Orris
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Virginian Cedar, Myski
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen, myski

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.